IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Iubitul meu... Are copil !
fortelady
post May 23 2007, 03:53 PM
Post #11

Musafir

bine ai venit blue (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
midnight
post May 23 2007, 04:49 PM
Post #12

Dependent

Group: Membru
From: Timisoara
Member No.: 1,366

Uhh, Blue, nu stiu cat de mult e de inteles.
E mai mult vorba de faptul ca tu trebuia sa accepti ca el are un copil fata de care are o mare responsabilitate indiferent cat de mult sau putin iti convine asta. Este normal sa tina legatura cu copilul lui, sa fie o parte din viata lui, iar asta inevitabil va implica si contact cu fosta. E normal sa vorbeasca, sa afle ce face micutzul, sa se intereseze, daca poate chiar sa ajute, copilul ala e mai important decat faptul ca esti tu geloasa. Daca accepti asta va fi mult mai bine intre voi doi, nu ai de ce sa traiesti cu teama ca poate se intoarce la fosta (desi intr-un fel, ar fi mai bine pentru cel mic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ).

Fosta sotie a unchiului meu a plecat in SUA in urma cu vreo douazeci de ani, luand si baiatul cu ea, nu au mai tinut legatura si acum la varsta pe care o are, unchiul meu sufera cumplit ca baiatul nu vrea sa stie de el (ceea ce mi se pare normal dupa 20 de ani de tacere, cine stie ce i-a mai bagat in cap si maica-sa), tot se agita cu mailuri si degeaba. Asa ceva nu trebuie sa se intample, gandeste-te si la copilul ala care creste fara tata, sau cu tot felul de "neni" care astazi sunt si poate maine dispar in ceatza.

+Quote Post
blue
post May 23 2007, 05:11 PM
Post #13

Contaminat
*

Member No.: 1,693

ai dreptate nu trebuie sa-mi fac griji ca se intoarce la ea.am acceptat ca are un copil chiar si mie mie drag de el chiar daca lam vazut doar in poze.stiu ca e mai bine ptr cel mic asta.,dar ma gandesc, el mia zis ca mai bine renunta si divorteaza ptr k ei 2 nu se intelegeau nici cum,,erau raciti si el a gasit alinarea la mine si acum imi zice ca vrea sa fie cu mine ptr totdeauna si sai inteleg trecutu.p mine mai mult ma deranjat ca el imi ascunsese lucru asta (ca fusese insurat si ca avea copil)mam impacat cu ideea asta dar sper ca timpul sasi spuna cuvantul,nu vreau nici sa renunt la el.

+Quote Post
kalua
post May 23 2007, 05:21 PM
Post #14

Musafir

blue, te rog sa folosesti cratime, de asemenea prescurtarile care de fapt nu fac parte din limba romana sunt interzise prin regulament.. Multumesc pentru intelegere. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 23 2007, 05:27 PM
Post #15

Musafir

Da, de cele mai multe ori timpul isi spune cuvantul in sensul ca istoria are nefericitul obicei de a se repeta. Stii ca se spune "Daca ti-a dat o palma, o sa o primesti si pe a doua." La fel e si cu mintitul. Daca te-a mintit o data si a vazut ca poate scapa cu asta, se va mai repeta si cu alte ocazii, stai linistita. Dar asa suntem noi femeile (unele)... refuzam sa vedem datele concrete ale problemei si traim cu impresia ca " A fost asa pentru ca nu m-a cunoscut pe mine. Fiind vorba de mine regulile se pot rasturna cu 180 de grade."

Uite, scenariu ipotetic: peste 10 ani o sa fii casatorita cu el si o sa aveti copilul vostru. Sa spunem ca la un moment dat aveti ceva probleme in cuplu, certuri etc, ca stii doar, viata de cuplu nu e mereu roza si frumoasa, mai apar si nori negri. La cum il cunosti tu pe el ...ce crezi ca va face in situatia asta - va ramane langa tine si va incerca foarte serios sa va rezolvati problemele ...sau
- va fugi sa caute consolare in bratele altei femei , careia va "omite" sa ii spuna ca este casatorit?

+Quote Post
blue
post May 23 2007, 05:37 PM
Post #16

Contaminat
*

mi-ai dat raspuns la ceva ce nu vedeam eram orbita,si sincer ai perfecta dreptate intr-un fel asa gandeam si eu dar eram putin retinuta ca nu mi se va intampla si mie dar cum ai spus cu mintitu..ar trebuii sa ma gandesc de 10 ori inainte de a face pasul...sincer sfaturile din afara sunt mult mai bune.te face sa gandesti de mai multe ori ceea ce deja ti sa spus..offffffff (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 23 2007, 05:42 PM
Post #17

Musafir

Eh blue, acum nu am pretentia ca ceea ce zic eu o sa fie si adevarat. Cine stie...mai exista si minuni pe lumea asta, dar prea putine din pacate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Tu asculta-ti instinctul si fii sincera cu tine cand iti raspunzi la intrebari. Si o conditie esentiala ar fi sa judeci omul dupa ce face, nu dupa ce spune (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Orice decizie vei lua gandeste-te bine si pune in balanta. Hai ca sufletul ravasit sa zicem ca se poate recupera cu efort, insa timpul pierdut ....nici o sansa!

+Quote Post
blue
post May 23 2007, 05:52 PM
Post #18

Contaminat
*

nu angeldust. nu exista minuni...am tot timpul inainte. asta e il iubesc dar cum ai zis si tu fapte nu vorbe si mai ales timpul este pretios

+Quote Post
Philia
post May 23 2007, 06:50 PM
Post #19

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

ba exista si minuni!
tatal meu a fost casatorit,a avut un baiat,s a despartit de respectiva pentru ca nu se intelegeau si acum e cu mama mea si au o casatorie care dureaza de mai bine de 22 de ani....

+Quote Post
angeldust
post May 23 2007, 07:10 PM
Post #20

Musafir

Ei vezi..mai exista si minuni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Casnicii care se destrama si apoi fiecare isi gaseste alta pereche cu care traiesc happy ever after sunt chiar frecvente. Dar nu asta e problema. Pokemon, in cazul tau....tatal tau i-a spus intial mamei tale ca NU este casatorit ca sa nu o piarda dar defapt era?

+Quote Post

6 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 09:23 AM