![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
nu...ea stia de la inceput.
si mie mi se pare suspect ca nu ti a spus de la inceput. si iubitul meu era casatorit cand ne am cunoscut noi,dar mi a spus de la inceput cu toate riscurile pe care le implica faptul asta. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai fetelor, stiti care e cel mai mare risc really atunci cand cunosti un barbat, el este casatorit si divorteaza dupa ce te cunoaste pe tine? Lasand la o parte chestiunile morale si ce ar putea sa insemne asta sau ce zice lumea. Astea sunt irelevante!
DAR exista riscul ca la un moment dat, tu sa iti dai seama ca poate nu ai facut cea mai buna alegere. Se poate intampla si se intampla des. Si atunci, mai mult inconstient esti predispusa sa ii accepti mai multe kkaturi si sa taraganezi relatia la gandul ca daca el a facut un sacrificiu si a divortat, tu esti cumva responsabila acum pentru fericirea lui si nu il poti lasa de izbeliste. Lucruri la care nu ar fi nevoie sa te gandesti in conditii normale. Am spus si ma repet, fiecare trebuie sa hotarasca pentru ea cu ce se poate obisnui si cu ce nu. Unele femei pur si simplu nu o sa fie in veci capabile sa ii iubeasca copilul lui cu alta femeie si vor scrasni in tacere din dinti de fiecare data cand "fosta" va aaprea in peisaj. Altele nu au nici o problema cu asta. Tine mai mult de cum e fiecare construita. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
anjelu ai si tu dreptate,dar pana la urma in orice relatie se poate intampla ca el sa nu fie exact ceea ce iti doresti si totusi sa te iubeasca mai mult decat orice si sa faca alt gen de sacrificii.
si atunci,in momentul in care vrei sa te desparti de el te poti simti la fel de vinovata... acum...ramane de vazut ce se va intampla... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pokemon...intrebare indiscreta, daca vrei imi raspunzi daca nu nu. Nu are legatura cu topicul , e doar pentru concluziile si statisticile mele personale:
Iubitul tau a divortat acum sau e casatorit inca? (nu se intelege prea bine din ce ai spus tu, de aia intreb). Si inca una daca imi mai permiti: el are copii cu fosta? |
|
|
![]()
|
|
nu e inca divortat dar nici cu ea...adica...sunt inaintate actele
nu,nu are copii |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, mersi frumos de raspuns (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cred ca acum inteleg mai multe din jurnalul tau (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
nu ai pentru ce sa imi multumesti (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
si eu cred ca acum e mai usor de inteles tot ce am scris acolo... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
fetelor, eu nu as pune daca as fi femeie pret pe un barbat care isi paraseste nevasta pentru alta. denota instabilitate emotionala, rezistenta slaba la stres, egoism etc. Sa ne amintim ca in fata altarului a promis ceva lui Dumnezeu. Daca nici fata de El nu isi tine cuvantul atunci fata de voi tind sa cred ca...nu, nu merge....
si apoi cine are nevoie de un om la mana a doua. eu ma feresc sa imi iau si televizor second-hand, dar sa imi iau nevasta second... |
|
|
![]()
|
|
si daca relatia aia nu merge de nici o lege,ai sta cu cineva doar din inertie?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 3 Joined: 13-August 07 From: Romania Member No.: 2,035 ![]() |
Am cam aceeasi problema...si am nevoie de un sfat.Suntem impreuna de aproape 3 ani...azi suspiciunile mi s-au confirmat,fara ca EL sa banuiasca macar ca acele lacrimi din ochii mei nu se datoreaza unei dureri de masea...nu nu...L-AM VAZUT!nu mai am nevoie de nici un test de paternitate,ii seama perfect.este produsul unei "aventuri" de asta vara,in cele 2 luni cat am fost despartiti...Nu l-a interesat prea mult cand ea i-a spus despre sarcina.Stiind ce fel de femeie este(usoara) ,pur si simplu i-a spus "daca crezi ca este al meu,fa avort,daca nu,treaba ta".Si (greaseala lui cea mai mare) a rupt orice legatura cu ea,pt a nu afla eu bineinteles,pt ca deja eram impacati!Si uite asa,s-a gandit ea ca ar fi mai bine pt "ei" sa-l pastreze totusi.In fine,am aflat cand deja ea era cam in 6 luni,am facut un mare scandal,el foarte uimit ca ea nu a renuntat la sarcina si foarte convins ca nu e al sau!promisiuni cu teste de paternitate si siguranta din vocea sa m-au facut sa ii raman alaturi,cu toate ca pt mine relatia nu mai era aceeasi...dar il iubeam...si inca il iubesc pe nenorocit, chiar si acum,in clipele acestea groaznice!Stiam ca a nascut si adevarul e ca ma temeam de acest moment...dar totusi il asteptam!Nu mai puteam rezista cu acea indoiala in suflet...Si s-a intamplat!!!Inca nu i-am spus,nu stiu cum de ma pot abtine!Deja ii stiu raspunsul ("chiar daca prin absurd ar fi al meu,nu ma intereseaza,nu vreau sa aud nici de ea,nici de copil,eu i-am zis sa faca avort"...IRESPONSABILUL!!! ) si mi-e sila sa mai aud cuvintele astea...Va rog din suflet sa-mi dati niste sfaturi...ce sa fac?!!in afara de a discuta cu el....ce sa fac eu,cu viata mea?!!Inima il vrea,dar mintea m-ar certa sa accept situatia......Va multumesc
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:37 AM |
|