![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 6-February 08 Member No.: 3,233 ![]() |
[quote name='m_bella' date='Oct 3 2007, 01:27 PM' post='122480']
O sa va spun povestea mea...sunt cu un barbat care are un copil...suntem impreuna de 2 saptamani... Buna! Vad ca ai scris deja de ceva vreme... banuiesc ca totul a evoluat intr-un fel sau altul de atunci... ai putea sa-mi spui cum "ati" evoluat pt ca ma aflu intr-o situatie foarte asemanatoare... pupici (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 5-February 08 Member No.: 3,227 ![]() |
O sa va spun povestea mea...sunt cu un barbat care are un copil...suntem impreuna de 2 saptamani...mi-a spus de la bun inceput de existenta acestui copil si de relatia dintre el si mama copilului...el nu a fost casatorit cu aceasta femeie,doar au copilul impreuna...relatia dintre el si respectiva este destul de incordata si urata...cert e,ca el mi-a spus ca nu ar putea nici macar sa locuiasca in aceeasi casa cu acesta femeie si ca singurul lucru care ii leaga intr-un fel este acest copil pt care el va face tot ce va putea ca sa nu-i lipseasca niciodata nimic...noi doi ne cunoastem de ceva timp,de cativa ani,intotdeauna a fost "ceva" intre noi,dar de fiecare data cand ne intalneam fiecare dintre noi era implicat intr-o relatie asa ca...el imi spune ca vrea sa fim impreuna si ca ceea ce simte pt mine nu are nici o legatura cu copilul si ca amandoi reprezentam doua "lucruri" distincte...eu femeie pe care o vrea, iar el este copilul langa care va incerca sa stea atat cat se poate(probabil atat cat ii va permite legea pt ca,v-am spus, intre el si mama copilului sunt mari probleme)...aseara am avut o discutie pe tema asta,iar el mi-a spus sa ma gandesc bine daca vreau sa fim impreuna si sa-i spun pt ca nu ar putea continua relatia asta,ca mai tarziu sa ma razgandesc,si sa suferim mai mult decat am suferi acum cand totul este inca la inceput...va scriu pt ca am nevoie de cuvintele voastre,nu stiu ce sa fac,sa pun capat acum cand relatia nu este inca f profunda sau...sa merg mai departe...stiu,e absurd sa va intreb,pt ca pana la urma tot ceea ce simt eu o sa fac,dar pur si simplu nu stiu ce sa fac si m-am gandit ca poate vorbind cu voi...imi voi clarifica gandurile...el imi place f mult si pe zi ce trece vreau tot mai mult sa fiu cu el...doar ca mi-e teama sa nu ma las dusa de val si sa pierd din vedere unele aspecte ale relatiei,respectiv ce se va intampla in timp... va pup si va multumesc ca m-ati ascultat Pai faptul ca Tipul a pus in calcul si posibilitatea ca pe tine sa te afecteze situatia in care se afla el,respectiv obligatiile fata de cel Mic denota paftul ca e un tip realist,responsabil si mai ales intelept.Sentimentul patern este sigur prezent si asta-i sigur o calitate.responsabilitatea dovedita acum poate fi un semn bun pentru viitorul vostru.acorda-i putin credit omului el stie sigur ce-si doreste de la relatia voastra.relatia tata-copil este absolut naturala si tu ar trebui sa incurajezi asta avand certitudinea ca relatia cu mama nu mai poate continua.intrebarea e:TU CREZI CA POTI PE VIITOR SA DEVII PRIETENA CELUI MIC SI PARTENERA TATALUI?e greu sa fii si obiectiva si subiectiva stiu.. |
|
|
Bdl |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai fetelor,
De ce va cramponati in chestia asta cu copilul? In toate tarile dezvoltate exista o crestere demografica negativa si voi.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) in loc sa va bucurati ca alesul inimii voastre isi aduce o importanta si semnificativa contributie la echilibrarea balantei , faceti nazuri...Eu nici nu m-as incurca cu unu care nu poate dovedi ca a donat macar 50 de litri la banca de sperma...Nu vedeti ca aia din lumea a treia n-au ce minca da fac copii in disperare? Daca ii ghiortaie stomacu lui, gata, ala e preludiul... Un copil e o bucurie la casa omului...Si ce daca nu e al tau, ia partea buna a lucrurilor: n-ai avut greturi la inceput, n-ai avut pofta de muraturi, n-ai fost inghiontita in autobuz in burta cind erai in luna a opta , n-ai stat cracita in spital 2-5 ore pe masa de nasteri urlind ca un constipat pe buda....si cu un doctor care baga mina pina la coate sub capota ta ....NU...e gata facut....Acu e bine sa asteptati sa fie mai maricel, chestia cu suptu si cu pemparsii e cam nasoala...ma rog, daca e destul de maricel, s-ar putea sa nu scapati de chestia cu alaptatu , mai ales daca aveti ceva dotare in zona pectorala... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:38 AM |
|