![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
ce e clean ac de la avene? ::)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu tot tonicul de la Elmiplant (pt. ten normal si uscat) il folosesc si sunt f multumita de el.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Clean Ac e o crema hidratanta(tratamentul cu Smooderm sau Retin A necesita aplicarea la 1/2 de ora dupa cremeele susmentionate a unei creme hidratante) pt tenul agresat de diferite produse antiacneeice...mie personal crema asta imi place la nebunie/Miroase fain,iti simti fata super dupa ce o folosesti.
Am auzit multa lumea laudand produsele Avene---sunt si eu in club acum.:) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
imi spuneti si mie, pls, pasii?
1. demachiere (curatare) 2. tonifiere (tonic ??) 3. hidratare ?? sau care sunt?.. eu una .. ma demachiez si apoi pun Happy derm.. dar cred ca ar trebui sa pun frumusel in ordine.. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Salut Meg!
Da, despre asta e vorba: demachiere, tonifiere, hidratare - sau emoliere si nutrire, in functie caz si de crema pe care o folosesti. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
:-* delphina :)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Meg te tzuc si eu.
Ariana, tu cind executi toata aceasta schema a ta? Seara? Fiindca asa, dimineata poti sa pui tonic. Daca vrei. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
in sfarsit m-am decis sa-mi iau skincode...am mai avut, sper sa fie buna si de data asta, ca tenul meu e cu toane, nu se poate hotari ce-i palce si ce nu ;)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
...si dimineata si seara delphi...nu cred ca mai adaug ceva la colectie ca si asa inebunesc pana execut tot ritualul...:)
...prietenul meu scoate fum pe nad cand ma vede ca imi scot cosul cu produse magice :)... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
kale, ce vrei sa iti iei de la skincode? eu am emulsia hidratanta cu spf 10 si imi place. insa demachiantul este plin cu alcool. de fapt a fost ca l-am aruncat. :P
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:31 AM |
|