IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Lotiune tonica
kale
post Dec 23 2005, 12:37 AM
Post #31

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 69

pai mi-am luat deja tonicul si asa cum mai scriam pe aici am crema de noapte..cand s-or termina o sa vad ce-mi mai iau, ca tare mi-e drag de ei  :)
Go to the top of the page

+Quote Post
elle_ni
post Dec 23 2005, 10:54 AM
Post #32

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

Delphi, zi-mi si mie pls, la un tn gras si extrem de acneic, in lipsa sebiumului (demakiant), e bine sa fol.ca demakiant crema garnier + ceai de albastrele tinut la frigi?problema e: pot sa fac acest ceai pentru cateva zile?nu de alta, da' printe biberoanele lu' fi-miu, mai greu as gasi timp sa mai si fac ceai de albastrele, sa-l mai si racesc....
pls...astept un semnuletz de la tine...k nu mai am demakiant sebium decat pentru 2-3 zile...

apoi...as vrea sa-mi iau un tonic (daca nu voi folosi ceaiul de albastrele), da' nush ce tonic sa aleg:ce-mi recomandati de la plafar, adik ieftinutz, necomedogen si pe deasupra sa se mai si pupe cu tenu' gars si bubos?subliniez easpectul "ieftinutz" din lipsa momentana de fonduri (pana prin februarie, din pacate)....

exista asa ceva:ieftin si bun?

va tzuc si sper s ane auzim si de sarbatori, makr asa , un picutz...

:offtopic:..bai, parca-i un facut....cand e toata gashca pe forum, io's aiurea prin alte parti, cand intru si io pe forum, nu mai e nimeni :(

+Quote Post
Ariana
post Dec 24 2005, 04:42 PM
Post #33

Membru de Onoare

From: Timisoara
Member No.: 15

:)Elle si eu sunt pe aici...Gagicele presupun ca sunt plecate in concediu.Doar noi hibernam.

+Quote Post
Delphina
post Dec 24 2005, 06:31 PM
Post #34

Dependent

Group: Membru de Onoare
Member No.: 50

Elena, daca n-ai fonduri, lasa deocamdata lotiunea tonica pina mai incolo, intre timp demachiaza-te cu lapte, da, cu lapte :)  Laptele proaspat e un demachiant destul de bun pentru tenul gras. Nu folosi crema Garnier, in nici un caz pe post de demachiant.

+Quote Post
elle_ni
post Dec 24 2005, 11:42 PM
Post #35

Incurabil

Elena, daca n-ai fonduri, lasa deocamdata lotiunea tonica pina mai incolo, intre timp demachiaza-te cu lapte, da, cu lapte :)  Laptele proaspat e un demachiant destul de bun pentru tenul gras. Nu folosi crema Garnier, in nici un caz pe post de demachiant.

delphi, cred k m-am exprimat gresit: am demakiant garnier (tip crema, nu gel), este DEMAKIANT, dar nus tiu cat de indicat ar fi sa-l folosesc, mai ales k de la un tip fata kiar arata minunat de curata, ptiiiiiiiiiuu...sa nu ma deoki :P....

apoi, laptele pasteurizat e bun?adica ala din comert, la dorna sau fulga....k d'ala am, k vaca nu-n cape la noi in garsoniera ;D...si sar'na de raspuns....

+Quote Post
Delphina
post Dec 25 2005, 04:19 PM
Post #36

Dependent

Laptele din comert e okei, poate chiar mai okei decit de la mama lui adevarata, fiindca e mai degresat, mai purificat, mai etc. Dar sa fie nefiert. Desi, ma rog, mare diferenta intre pasteurizat si fiert nu tare e, da', ma rog, inchidem ochii.
Nu cunosc demachiantul Garnier, ca nu folosesc nimic de la ei si nici nu ma prea intere. Ah, stai, mint, am un balsam de par pur si simplu magnific, genial de-a dreptul, gama Garnier Fructis e chiar buna  - Garnier Fructis fiind produsele pentru par.
Asa ca nu pot sa iti spun daca demachiantul asta e bun sau nu. Pentru ce tip de ten este?

+Quote Post
elle_ni
post Dec 25 2005, 11:38 PM
Post #37

Incurabil

am un balsam de par pur si simplu magnific, genial de-a dreptul, gama Garnier Fructis e chiar buna  - Garnier Fructis fiind produsele pentru par.
Asa ca nu pot sa iti spun daca demachiantul asta e bun sau nu. Pentru ce tip de ten este?

delphi, demakinatul are o groaza de kestii nashparlii (dupa ce am consumat lista...0, iar in ceea ce priveste gama fructis pentru par , e demential de nasoala pentru parul meu (ce sa-i faci...asta e...)

demakiantul este pentru tennormal si mixt, dar nua sta e problema, ci vreau sa stiu cu ce pot inlocui sebiumul (demakiant), si aici ma refer mai mult la un tonic, decat la un demakiant propriu-siz, pentru k eu nu ma makiez deloc...so, folosing garnieul asta k si demakiant, pot folosi ceaiul de albastrele ca si tonic?daca da, il pot pastra la frigi 2-3-4 zile, pentru a nu face ceai in fiecarezi (te intreb din lipsa de timp, nicidecum din prea multa comoditate...)

sar'na de raspuns si ... :craciunf:

+Quote Post
Delphina
post Dec 26 2005, 11:55 AM
Post #38

Dependent

Craciun Fericit si voua, fetelor, tuturor!

Elena, e verificata chestia cu ceaiul de albastrele? :) Stii tu ca e un bun tonic pentru tenul gras?

Exista o lotiune demachianta de la Farmec, Calmanta cu Musetel, e bunuta, tocmai i-am verificat compozitia, si in afara de Coco Glucoside, Phenoxyetanol, Imidazolidinyl Urea - care stiu ce sunt, insa nu am gasit nicaieri nimic despre potentialul lor iritant sau comedogen -  lista e in ordine. Mama-si luase lotiunea asta, si m-am facut si eu de citeva ori cu ea,  cit nu am avut Sebium.

+Quote Post
elle_ni
post Dec 29 2005, 10:52 PM
Post #39

Incurabil

Exista o lotiune demachianta de la Farmec, Calmanta cu Musetel, e bunuta...

delphi, sar'na de raspuns...da' cum ii zice, sa stiu cum sa cer, ca la noi in Buc, daca nu ceri produsul dupa denumire, vanzatoarea se uita cahhhhhhh la tine, de nu-ti mai vine sa cumperi (ma rog, nu toate, 99% din ele, cel putin alea de la plafare...e clar ca au salariile mici  :pistolar:)

+Quote Post
berbecutza
post Jan 6 2006, 10:57 AM
Post #40

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

Pe langa tenapinul pe care l-am laudat mai sus, mai folosesc (ocazional) un toner de la faberlic pt ten mixt si e bunutz (contine acizi de fructe) dar tot tenapinului raman fidea  :fluierat:

+Quote Post

10 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:26 PM