IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Lotiune tonica
Ciresica
post Jan 6 2006, 10:59 AM
Post #41

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

berbe, alte produse de la faberlic ai mai folosit? e ceva de capul lor?
:-*
Go to the top of the page

+Quote Post
berbecutza
post Jan 6 2006, 11:05 AM
Post #42

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

Sunt bunutze, nu pot sa zic ca sunt crazy dupa ele, eu am mai avut un gel de dus cu pepene care mirosea delicios si imi facea pielea fina. Ah, sa nu uit, am mai avut o lotiune pt micsorarea porilor care intr-adevar mi-a placut mult...din pacate nu mai tin legatura cu reprezentantul ca imi mai luam vreo doua..in rest , nu stiu cum prod de machiaj ca nu le-am incercat,dar am auzit ca ar fi bune. Ca pret, faberlic e the same ca oriflame-ul  :-*

+Quote Post
Ciresica
post Jan 6 2006, 11:09 AM
Post #43

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

am vazut si eu un catalog, dar parca m-am fript prea tare cu avon ca sa mai am incredere sa cumpar fara sa pun mana si sa incerc.  :P

+Quote Post
berbecutza
post Jan 6 2006, 11:11 AM
Post #44

perpecenia sa

From: berbeceni
Member No.: 49

exact..tocmai de-aia nu m-am bagat si la machiaj  8)

+Quote Post
ioannaraluka
post Jan 12 2006, 09:43 AM
Post #45

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Am de la Farmec Lotiune tonica cu galbenele, sincer mi se pare apa de ploaie, mai bine imi fac ceai...Am avut de la Lotus herbals o lotiune tonica cu trandafiri, fara alcool, cu miros fainut , poate un pic prea tare, era asa si asa.
Acum am revenit la Garnier Essentials, nu stiu de ce imi place si lotiunea si mirosul (este pentru ten normal-mixt). si nu ma sperie compozitia, de obicei nu am probleme de la produse cosmetice (foarte rar mi s-a intamplat sa am reactii la ele...).

+Quote Post
elle_ni
post Jan 12 2006, 12:47 PM
Post #46

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

Pe langa tenapinul pe care l-am laudat mai sus, mai folosesc (ocazional) un toner de la faberlic pt ten mixt si e bunutz (contine acizi de fructe) dar tot tenapinului raman fidea  :fluierat:

berbe, tenapinul are alcool?

+Quote Post
In_grid
post May 19 2007, 01:59 AM
Post #47

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,073

Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu un sfat, pls!

Am folosit pana acum Garnier (demachiant + tonic - ten normal/mixt), dar m-am hotarat sa il schimb.
Mi-am cumparat deja demachiant Bioten, dar ca tonic sa aleg... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Din ce am citit pe aici, as opta ori pentru Skincode Essentials (se gaseste in farmacii?), ori pt Sebium H2O (pana la urma, e tonic sau demachiant?).

Precizez ca folosesc si apa termala Avene, dimineata si seara, dar nu mi se pare suficient ca tonic.

Ms!

+Quote Post
splendora
post May 19 2007, 04:25 AM
Post #48

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

Eu am de la Garnier Esential , cu esenta de trandafir. Mi se pare foarte bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
divi2007
post May 19 2007, 10:10 AM
Post #49

Musafir

elmiplant e super

+Quote Post
mada
post May 19 2007, 09:52 PM
Post #50

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,616

ca toner am folosit multa vreme garnier essentials cel roz,sau cel verde. ambele mi se par foarte bune.si demachiantele nu sunt mai prejos.insa am facut marea prostie sa schimb cu l`oreal ideal balance care e cam dur cu tenul,are alcool o gramada si de parca n`ar fi de ajuns usuca tenul foarte mult.nu e delicat deloc.am eu tenul mixt,si necesita sa fie purificat dar nu in exces. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
niciodata n`am incercat lotiuni tonice de la firmele romanesti.demachiantele insa imi plac foarte mult.

+Quote Post

10 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:35 PM