![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
berbe, alte produse de la faberlic ai mai folosit? e ceva de capul lor?
:-* |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Sunt bunutze, nu pot sa zic ca sunt crazy dupa ele, eu am mai avut un gel de dus cu pepene care mirosea delicios si imi facea pielea fina. Ah, sa nu uit, am mai avut o lotiune pt micsorarea porilor care intr-adevar mi-a placut mult...din pacate nu mai tin legatura cu reprezentantul ca imi mai luam vreo doua..in rest , nu stiu cum prod de machiaj ca nu le-am incercat,dar am auzit ca ar fi bune. Ca pret, faberlic e the same ca oriflame-ul :-*
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
am vazut si eu un catalog, dar parca m-am fript prea tare cu avon ca sa mai am incredere sa cumpar fara sa pun mana si sa incerc. :P
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
exact..tocmai de-aia nu m-am bagat si la machiaj 8)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Am de la Farmec Lotiune tonica cu galbenele, sincer mi se pare apa de ploaie, mai bine imi fac ceai...Am avut de la Lotus herbals o lotiune tonica cu trandafiri, fara alcool, cu miros fainut , poate un pic prea tare, era asa si asa.
Acum am revenit la Garnier Essentials, nu stiu de ce imi place si lotiunea si mirosul (este pentru ten normal-mixt). si nu ma sperie compozitia, de obicei nu am probleme de la produse cosmetice (foarte rar mi s-a intamplat sa am reactii la ele...). |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Pe langa tenapinul pe care l-am laudat mai sus, mai folosesc (ocazional) un toner de la faberlic pt ten mixt si e bunutz (contine acizi de fructe) dar tot tenapinului raman fidea :fluierat: berbe, tenapinul are alcool? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 22 Joined: 21-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,073 ![]() |
Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu un sfat, pls!
Am folosit pana acum Garnier (demachiant + tonic - ten normal/mixt), dar m-am hotarat sa il schimb. Mi-am cumparat deja demachiant Bioten, dar ca tonic sa aleg... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Din ce am citit pe aici, as opta ori pentru Skincode Essentials (se gaseste in farmacii?), ori pt Sebium H2O (pana la urma, e tonic sau demachiant?). Precizez ca folosesc si apa termala Avene, dimineata si seara, dar nu mi se pare suficient ca tonic. Ms! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Eu am de la Garnier Esential , cu esenta de trandafir. Mi se pare foarte bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
elmiplant e super
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 41 Joined: 8-May 07 Member No.: 1,616 ![]() |
ca toner am folosit multa vreme garnier essentials cel roz,sau cel verde. ambele mi se par foarte bune.si demachiantele nu sunt mai prejos.insa am facut marea prostie sa schimb cu l`oreal ideal balance care e cam dur cu tenul,are alcool o gramada si de parca n`ar fi de ajuns usuca tenul foarte mult.nu e delicat deloc.am eu tenul mixt,si necesita sa fie purificat dar nu in exces. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
niciodata n`am incercat lotiuni tonice de la firmele romanesti.demachiantele insa imi plac foarte mult. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:35 PM |
|