![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
eu folosesc un tonic de la Roberts (nu stiu daca ati auzit de marca asta, k eu acum am aflat de ea).. e o apa distilata de trandafiri (acqua distillata alle rose scrie pe ea) si mi se pare f faina... e si super ieftina, dar nu i de aici
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet si Geoo, multumesc pentru precizari. Chiar imi sunt de folos. O sa ma demachiez direct cu Sebium si doar in zona ochilor voi folosi Nivea Visage.
Va tin la curent! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Sebium, face parte din gama Bioderma? Mie mi s-a terminat demachiantul...am avut Vichy, dar nu mi s-a parut grozav....si vad ca il laudati pe acest sebium...asa ca...o sa il incerc si eu!
Cam la ce pret este? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, din acea gama face parte. Uita-te pe paginile anterioare si vei gasi mai multe amanunte. Eu am dat pe el 36 lei.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Multumesc Roxanica, este ok, ca si pret.
|
|
|
![]()
|
|
Mi-am cumparat Sebium H2O azi. Inca nu l-am folosit.
Pt ochi inca mai am Nivea, demachiant pt ochi, apoi pt restul fetei voi folosi Sebium, si apoi crema-Botanics, gama Boots. Nu stiu insa, daca sa mai folosesc si apa termala. o foloseam in loc de tonic, adica dupa demachiant, dar acum sunt derutata. Trebuie sa recunosc ca Sebium, arata foarte tare ca un tonic. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
salutare,
cu toate ca se spune ca e mai bine sa folosesti produsele din aceeasi gama, eu folosesc din game diferite: pt oki: un demakiant luat din bulgaria, se numeste Byphasse...e ok. am cauta ceva care sa nu ma usture la oki si asta e bun. pt ten: demakiant Avene Extremely gentle cleanser no rinse tissue-off formula...imi place mult, lasa tenul f curat crema de zi: tot din bulgaria am luat-o: Elea Hydromat control, pt ca am ten mixt mai am si un gel exfoliant de la Bioderma Sebium si-mi place f m si asta. iar ca tonic, dim si seara folosesc apa termala de la Uriage. inainte am avut Avene. ambele sunt ok, nu-mi pot da seama daca e vreo diferenta intre ele... acum vreau sa-mi iau o crema de noapte si ma gandeam la Clinique, dar nu stiu daca sa prefer dermatocosmeticele...pentru ca eu merg mai mult pe dermato. poate-mi dati idei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vreau sa va spun ca lucrez in domeniul farmaceutic si am auzit despre multe ca nu sunt bune. Vichy e facut in Ro, deci nu e nimic de el, Elmiplantul nici el nu e bun, mi-a spus mama unei prietene care lucreaza la ei!! cu Nivea nu ma impac absolut deloc, dar in studentie am fost fan Garnier. nu pot spune despre nicio crema/ gama ca a fost miraculoasa, eu am un ten frumos, sanatos, cel putin asa imi spun prietenii si cosmeticiana, de-aia e mai dificil sa-mi dau seama daca imi schimba cu ceva tenul. sigur, pot spune ca sunt diferente in ceea ce priveste felul in care ma simt dupa ce ma dau cu o crema, cum a fost cu Nivea, de la care ma manca fata! mi se termina apa de la Uriage si m-am cam plictisit de apa termala, asa ca ma gandesc si eu la un tonic...astept ideile voastre in continuare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) va pup |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
io-s prima care rade, ca nu am deloc incredere in cosmeticele romanesti- acum am tonic si demachiant de la gerovital (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) si culmea e ca tenul meu s-a curatat de muuuulte bube. mai exact, nu mai e iritat (aveam ceva miiici probleme), iar ce bube existau, s-au cicatrizat frumos.
"schema" de tratament: - demachiant: gerovital + gerovital pentru ochi (asta pentru ochi nu-mi place, nu scoate machiajul. imi place ca las o senzatie de "rece" pe fata) - tot gerovital, tonic - gerovital "gel" pentru ochi (nu-i spectaculos, dar la fel, lasa o senzatie de "rece" pe fata, presupun ca face el ceva) - crema de noapte: garnier (am avut si nivea, dar am senzatia ca e prea puternica pentru tenul meu) - crema de zi - uneori, tot garnier; zilnic- baza de machiaj de la sephora - de multe ori, pe post inclusiv de crema de fata si fond de ten. ca si asa imi dau cu prea multe smacuri - ocazional, cate un exfoliant pentru fata, nivea (foarte multumita) sau alte marci |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphe, am vazut ca te pricepi la componentele din cosmetice si alte minunatii. Vreau sa te rog sa te uiti pe compozitia de la o lotiune tonica (de fapt, nu stiu daca e lotiune tonica, e lotiune lichida de curatare a fetei, probabil e acelasi lucru) si sa-mi spui daca e ok sau nu, dar nu vreau sa-ti spun marca, asa poti fi obiectiva. Sper sa nu te supere rugamintea mea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
aqua, glycerin, propylene glycol, hamamelis virginiana, panthenol, peg-40 hydrogenated castor oil, parmuf, phenoxy-ethanol, benzoic acid, dehydroacetic acid, ci 14720... si mai scrie pe el ca are provitamina b5. Iti multumesc de pe acum! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Bineinteles, daca mai e cineva priceput pe aici, va rog mult sa-mi spuneti cum e tonicul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphe, am vazut ca te pricepi la componentele din cosmetice si alte minunatii. Vreau sa te rog sa te uiti pe compozitia de la o lotiune tonica (de fapt, nu stiu daca e lotiune tonica, e lotiune lichida de curatare a fetei, probabil e acelasi lucru) si sa-mi spui daca e ok sau nu, dar nu vreau sa-ti spun marca, asa poti fi obiectiva. Sper sa nu te supere rugamintea mea (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) aqua, glycerin, propylene glycol, hamamelis virginiana, panthenol, peg-40 hydrogenated castor oil, parmuf, phenoxy-ethanol, benzoic acid, dehydroacetic acid, ci 14720... si mai scrie pe el ca are provitamina b5. Draguta, multam pt increderea acordata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pot fi obiectiva, chiar daca stiu despre ce marca este vorba. Cand vine de binefacerile sau efectele negative asupra sanatatii trupului, fetei, mintilor ( (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) sunt cat se poate de obiectiva (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Despre Propylen/butylen glycol: "este un derivat al petroleumului, f toxic. Slabeste structura cleulelor si a proteinelor. Este prezent in f m produse cosmetice (mai ales deo solide), in cantitati destul de mari pt a avea efecte negative serioase asupra ochilor, creierului, ficatului, rinichilor si sistemului vascular." Vad ca este al 3lea ingredient, deci... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...nu prea e in regula... Peg-40 (alaturi de alte peguri): "un potential ingredient cancerigen, care modifica si reduce nivelul de hidratare naturala a pielii. Determina imbatranirea prematura a pielii si creste sensibilitatea fata de microorganismele daunatoare. Parfumul nu are ce sa caute in produsele de ingrijire a tenului. Despre celelalt eingrediente nu am detalii. Deci: ce lotiune este? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ti-o cumperi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:39 PM |
|