IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V  « < 7 8 9 10 >  
Reply to this topicStart new topic
> Lotiune tonica
divi2007
post Mar 17 2008, 03:25 PM
Post #81

Musafir

next time o sa fiu mai atenta nu asa grabita sa le incerc ca data trecuta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

mersi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
c4rmen
post Apr 2 2008, 01:11 AM
Post #82

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,591

Lapte demachiant si lotiune tonica de la Roc, la fel si crema pentru fata (le folosesc pe ambele: si de zi si de noapte), sunt absolut divine.

+Quote Post
Nimphetamin
post May 12 2008, 11:33 AM
Post #83

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Acum am Tonique Confort de la Lancome si imi place (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Are un miros placut si imi place ca dupa ce ma dau cu el nu simt nevoia sa aplic o crema imediat, deci nu ma "strange".
Aceasta lotiune e pt ten deshidratat, dar eu am ten mixt (uscat la oraji si gras in zona T) si deocamdata imi place.

+Quote Post
Jo
post Mar 15 2009, 11:44 AM
Post #84

Musafir

Tocmai am vazut un filmulet pe youtube unde o tipa zicea ca pt tenul gras lotiunea tonica e obligatorie. Eu n-am mai folosit asa ceva de ani buni! Poate sa-mi recomande cineva ceva bun pt ten gras?

+Quote Post
walpurgik
post Mar 15 2009, 12:45 PM
Post #85

Musafir

Daca ai demachiant apa, gen sensibio h2o nu mai vad rostul tonicului. Eu am unul cu musetel de la Yves Rocher, dar asa de chestie ca oricum nu-l folosesc.

+Quote Post
LostWhispers
post Mar 15 2009, 01:52 PM
Post #86

Musafir

Lotiunea tonica o vad potrivita pt cineva care are tenul foarte dar foarte gras. Eu il am mixt , vara am folosit dar parca mai bine ma simteam cu apa termala decat lotiune era mai fresh tenul.

This post has been edited by LostWhispers: Mar 15 2009, 01:52 PM

+Quote Post
janis
post Mar 15 2009, 02:06 PM
Post #87

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

QUOTE(walpurgik @ Mar 15 2009, 12:45 PM) *
Daca ai demachiant apa, gen sensibio h2o nu mai vad rostul tonicului. Eu am unul cu musetel de la Yves Rocher, dar asa de chestie ca oricum nu-l folosesc.

Si eu mi-am cumparat tonicul cu musetel de la Yves Roche inainte de Craciun ca era la reducere, dar sincera sa fiu nu prea imi place (ten mixt am), folosesc doar demachiant (Asla Vita am cu argila, imi place, imi lasa tenul matasos, il tot folosesc de vreo 2 ani, dar as vrea sa incerc si altceva).

+Quote Post
Cindy
post Mar 15 2009, 04:58 PM
Post #88

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Jo, daca te hotarsti, ai grija sa nu contina alcool, mai toate lotiunile pt ten gras au pentru controlarea sebumului, dar sunt prea agresive.
Mie mi se pare mai ok ceva exfoliant, cum e lotiunea de la Paula despre care s-a tot discutat.

+Quote Post
nadya
post Dec 10 2009, 02:45 AM
Post #89

Musafir

Eu folosesc o lotiune tonica Yves Rocher.

+Quote Post
Diana.
post Dec 10 2009, 11:11 PM
Post #90

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu am una de la Nivea si tot ma lupt sa o termin, sa am motiv sa imi cumpar alta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

10 Pages V  « < 7 8 9 10 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 05:36 PM