![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
mi se pare rezonabil ce spui tu.
le doresc mult, mult succes dar totusi nu ma pot abtine sa nu-mi exprim o suparare mai veche: oare de ce oamenii nu iau in calcul si adoptia? nu zic ca e cazul lor, dar asa ... in general vorbind, auzi oameni care dau o caruta de bani pe nu stiu cate FIV, fac imprumuturi la banca pentru asa ceva dar li se pare inacceptabil sa adopte un copil. oricum, sfatul meu pentru finii tai e sa nu-si inchipui ca au tot timpul din lume. din pacate nu e chiar asa, se pare ca e tot mai greu sa concepi si sa duci la termen o sarcina. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mr.Ham, lasa te rog teoria chibritului si trimite-mi odata detaliile alea, ca nu mai am rabdare!!!
Scuze, dar vreau sa-i trimit cat mai repede "door to door" la clinica! Monicutza, sunt asa de multe cupluri tinere cu probleme, nici nu-ti imaginezi cate am descoperit numa' in cercul nostru de prieteni. Si chiar unii s-au hotarat sa faca pasul asta, de fapt, l-au si facut si sunt tare bucurosi si nu-l regreta deloc. Si ii felicit pt asta, fiindca si eu as fi facut la fel...dar nu toti au deschidere sufleteasca pt asa ceva |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
stiu, si eu aud in jurul meu tot mai multe cazuri de genul asta, majoritatea fara o explicatie medicala. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
eu dupa ce am pierdut 2 sarcini m-am gandit ca poate explicatia este ca un copil are nevoie de mine. nu stiu, parca e mai bine asa decat sa stau sa ma gandesc in continuu cu ce am gresit si de ce sunt pedepsita. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu gandesc altfel...nu cred ca-i o pedeapsa, ci dimpotriva....orice lucru si eveniment apar atunci cand le e sortit sa apara...nimic nu este intamplator si fiecare pas in viata il pregateste pe urmatorul...poate nu e sa fie acum, fiindca tu sau fina mea nu sunteti pregatite pentru pasul acesta...din fiece motive, medicale, sau nu stiu...doar Dzeu stie...dar va fi sa se intample la momentul X si va fi momentul perfect pt aceasta minunata intamplare in viata unei femei...totul e sa crezi cu tarie asta si sa nu renunti, ci sa te pregatesti pas cu pas pentru el in continuare...sunt convinsa ca asa va fi...numai ca ei vor sa se grabeasca....treaba lor...eu le intind o mana...
Sa-ti povestesc ceva: o ruda apropiata are un var in jur de 50 ani... singurul fiu la parinti...lucreaza acum la o companie straina, are acum o gramada de bani, avere, tot ce-si poate dori cineva, mai putin copii...in studentie avea o prietena tare draguta, finuta, simpatica, tipul de femeie "feminina" daca pot spune asa..il iubea ca o nebuna...a ramas insarcinata, iar parintii lui n-au vrut copilul din cauza ca ea nu are situatie, era fata de casnica si croitor...in conditiile in care ai lui erau ea casnica, el sofer pe autocar...mde, mergea in strainatate pe vremea raposatului, aducea o gramada de nimicuri si se credeau buricul pamantului...mai ales mama lui a insistat sa scape de copil, ba din cate am inteles, ea personal s-a dus cu fata la ginecolog si a determinat-o sa opreasca sarcina. Cert este ca dupa aceea, parca a fost blestemat, a facut pana sa termine facultatea orion si a ramas impotent...a avut dupa aceea cel putin 3 sotii...cu nici una nu a mai facut copii...acum, ultima dintre ele, care are un copil dintr-o casnicie anterioara, incearca zeci de tratamente hormonale la Buc, s-a desfigurat de atata tratament...nimic...nu mai e sa fie...ACELA a fost copilul lui, de care a scapat cu buna stiinta...dupa evenimentul respectiv, s-a certat cu parintii, fiindca a realizat ca totusi o iubea pe fata, nu a vorbit zeci de ani cu ei, nu a vrut sa stie de ei sau sa mai calce in casa lor...fiindca fata respectiva a suferit f mult si a realizat ca barbatul acesta nu merita sacrificiul ei, si l-a parasit...cea care i-a apropiat - pe el de parinti - este ultima lui sotie...si asta la inmormantarea tatalui ei... ce sa-ti spun, chiar ca viata bate filmul! Daca voi credeti amandoi ca sunteti pregatiti pentru o adoptie, faceti pasul acesta...am prieteni care l-au facut si nu regreta nici o clipa...ba dupa aceea, au reusit sa aiba si propriul lor urmas, dar nu a contat...poate primul pas l-a pregatit pe al doilea...totul e sa va doriti impreuna asta...numai unul nu poate inlocui dragostea ambilor parinti... |
|
|
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
doamna dr. bucur a primit cele mai multe recomandari!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
OK, Ham! Incep operatiunea "furtuna in spermatozoizi"!!! Sper sa am in ce, ca el nu si-a facut nici un control pana acum, e f sigur de "barbatia" lui...din cauza asta depresii si mustrari pe fina-mea!
Le dau adresa clinicii, numele Dnei dr si sa fie intr-un ceas bun! Plus ca de acum vreau sa vad un time sheet saptamanal, ce au facut, pe cine au contactat si cand au programarea la Dna Dr Bucur. Si probabil ca dansa va stii incotro sa-i indrume mai departe... Nu voi fi indiscreta, dar nici nu-i mai las pe tanjeala! Au intrat pe mana unui "rac" veritabil! Let's go! |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Plus ca de acum vreau sa vad un time sheet saptamanal, ce au facut, pe cine au contactat si cand au programarea la Dna Dr Bucur."
vei deveni EXACT ca trupa de bunici si matusi si unchi care ii bat la cap (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif) - tu avand motivatia "vreau sa botez" in fine nu mai comentez, e familia voastra si voi siti mai bine. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Ceea ce ai spus tu Forte imi aminteste de prima mea nasa de cununie...Femeia aia avea o obsesie cu botezatul...tot timpul ma intreba cand boteaza.
Cand m-am despartit de ... asa (ca nici numele nu vreau sa i-l mai spun...), dupa ceva timp, la un Craciun am sunat-o sa o felicit si sa-i urez toate cele. Mi-a taiat-o destul de scurt si mi-a dat-o peste nas cum a putut mai bine "Draga, am sa fiu nasa si o sa si botez!" . Am urat-o pentru treaba asta si de atunci nu i-am mai sunat. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/mad.gif) Ce vina aveam eu? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doamnelor, nu sunt obsedata, daca vor sa faca copii OK..daca nu, tot OK...poate am exagerat cu time sheet-ul, dar asa cum pana acum nu am intrat in viata lor timp de 6 ani, nu ma voi baga nici de acum incolo;nici mie nu-mi place sa-si bage cineva nasul in "bucataria" mea. Le dau recomandarile primite pe forum si mai departe e problema lor...in definitiv raspunsul e in mana lor...exclusiv!
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ceea ce ai spus tu Forte imi aminteste de prima mea nasa de cununie...Femeia aia avea o obsesie cu botezatul...tot timpul ma intreba cand boteaza. Cand m-am despartit de ... asa (ca nici numele nu vreau sa i-l mai spun...), dupa ceva timp, la un Craciun am sunat-o sa o felicit si sa-i urez toate cele. Mi-a taiat-o destul de scurt si mi-a dat-o peste nas cum a putut mai bine "Draga, am sa fiu nasa si o sa si botez!" . Am urat-o pentru treaba asta si de atunci nu i-am mai sunat. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/mad.gif) Ce vina aveam eu? foarte foarte offtopic, welcome back catalina! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 01:56 AM |
|