![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
felicitari. sa fii sanatoasa si bebeul tau la fel. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari!
Poate scapi si de migrene dupa sarcina. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
intru si eu in acest topic desi sper sa ma mut la mamici si burtici cat se poate de repede. asta e a 4-a luna de cand incerc si nimic. am inteles ca perioada medie de incercare ar fi cam de 8 luni, abia dupa un an sa imi fac probleme dar tot nu ma pot abtine. sunt atat de trista in zilele in care imi vine incat ii zic sotului ca iar am pierdut copilul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) uneori mi se pare chiar ca am greturi, ca am simptome de gravida......plus ca am doua prietene care au ramas in timpul asta si nu-mi povestesc pe mess decat de greturi, medici, analize.....ce pot manca si ce nu etc si chiar imi cer sfaturi mie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
controale amanuntite nu prea am facut, doar control obisnuit ginecologic si analize...pap, secretie. nu stiu daca la un control obisnuit un medic poate depista probleme. ecograf am facut acum vreo 5 ani si eram ok, dar atunci nu aveam intentia sa raman insarcinata. cat despre pilule am luat doar vreo 6 luni, nu cred sa ma afecteze asta in vreun fel. test de sarcina o sa pot face de craciun, sper din tot sufletul sa fie mosul generos anul asta (IMG:style_emoticons/default/mos1.gif) This post has been edited by Altheea: Dec 20 2007, 02:26 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Altheea, gandeste pozitiv si nu dispera. stie el bebelusul cand sa prinda rod la tine in burtica. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Altheea, poate-ti doresti prea tare bebelusul si de-aia nu se prinde. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Pilulele nu te-au afectat, fii pe pace. Bucura-te de viata de zi cu zi si nu te mai strofoca atat, si-asa nu ajuta cu nimic. De cele mai putine ori ramane femeia insarcinata din prima.
Succes lucrarilor! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
multumesc kalua si fanny, stiu ca asta e solutia,sa nu ma mai stesez pt ca tot cand va vrea el o sa vina.o sa incerc sa fiu o "ignoranta ", de exemplu nu o sa-mi mai calculez zile fertile, nu o sa mai calculez data probabila a nasterii in cazul in care raman.... (IMG:style_emoticons/default/fool.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) iar prietenelor care ma bombardeaza zilnic pe mess cu stiri despre sarcinile lor..... ei bine....o sa ma dau invisible din cand in cand pt ele (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Altheea, hai ca suntem 2, dar eu inca n-am inceput sa calculez perioade si alte chestii. Il las pe Cel de Sus sa aiba grija. Ce-mi place cel mai mult e ca intalnesc numai gravidute in ultima vreme. Si eu am prietene care-mi povestesc de greturi etc.
Mult succes si sa dea Domnu' sa fie asa cum vrei tu! Eu merg pe principiul ca 'nimic in viata nu-i intamplator', asa ca atunci cand se va intampla minunea...va fi binevenita. |
|
|
![]()
|
|
Altheea, hai ca suntem 2, dar eu inca n-am inceput sa calculez perioade si alte chestii. Il las pe Cel de Sus sa aiba grija. Ce-mi place cel mai mult e ca intalnesc numai gravidute in ultima vreme. Si eu am prietene care-mi povestesc de greturi etc. Mult succes si sa dea Domnu' sa fie asa cum vrei tu! Eu merg pe principiul ca 'nimic in viata nu-i intamplator', asa ca atunci cand se va intampla minunea...va fi binevenita. da. cel mai bine asa.mi-am promis ca o sa ma linistesc,nu o sa mai fac calculesi cand va fi va fi! mult succes si tie si sa ne intalnim la burtici anul ce vine! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pentru fetele care vor sa intre in rindul burticilor: cititi Consumul de cafea in sarcina: e un semn de alarma.
Stirea a fost publicata ieri de Reuters in urma interviurilor luate cercetatorilor de la Harvard, USA. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
tocmai am vazut si eu la TV, intr-una din serile trecute, stirea aceasta.
eu am 2 prietene care nu reuseau sa ramana insarcinate, fara motiv, aparent. toate analizele le-au iesit bine. dupa un timp, au apelat la acupunctura si au copii amandoua acum. acolo unde medicina moderna nu ajuta, s-ar putea sa ajute tratamentele naturiste. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:50 PM |
|