IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce sa fac sa am un copil ?, Vreau sa raman gravida! Totul despre cum sa ramanem insarcinate
CODRA
post May 15 2008, 02:34 PM
Post #151

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,872

wowww...ma bucur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) credeam ca vorbesc singura (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

si eu impreuna cu sotzul meu ne dorim foarte mult un bebe ,dar pana acum nu a fost sa fie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) am fost deja la un medic si am inceput investigatiile ,ca sa zic asa,dar...luna viitoare urmeaza sa merg iar si sper sa fie totul ok...cu toate ca stau ca pe ghimpi.imi e cam greu pentru ca nici nu am cu cine sa vorbesc despre gandurile care ma bantuie ...de aceea am intrat pe acest forum.poate asa reusesc sa trec mai usor peste aceasta perioada cam dificila (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post May 15 2008, 02:43 PM
Post #152

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

2.285 Topice
144.254 Raspunsuri

Cam greu sa vorbesti singura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Iar subiecte de discutie sint... Slava Domnului! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
cro
post Aug 7 2008, 02:11 PM
Post #153

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,427

Buna ziua,
sunt casatorita si ne dorim un copil,
In luna iunie am avut ciclu pe 26. In luna iulie pe 28 (pana acum am avut ciclu fix la 28 zile). Mi-am cumparat teste de ovulatie dar pana azi toate au iesit negative. De cand mi-a trecut ciclul tot simt niste furnicaturi in sani, intepaturi si dureri=jena. Am fost la un eco si am sani cu aspect de mastoza. Insa ma doare f rau mijlocul, de cateva zile am usoare dureri de ovare, burta in partea de jos, am stari usoare de greata (nu am probleme cu stomacul), si simt ca un nod in capul pieptului. Azi am avut ameteli si am observat o scurgere albicioasa. Aseara mi-am facut un test de ovulatie dar era negativ.
Este posibil sa fiu insarcinata? Cand ar trebui sa am ovulatia luna aceasta pt a incerca sa raman insarcinata?
Va multumesc!

+Quote Post
Teocris
post Aug 8 2008, 02:07 PM
Post #154

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Cro!
La o simpla cautare pe google ia uite peste ce am dat CLIK AICI
Si cred ca este cazul sa vizitezi si un ginecolog (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 8 2008, 03:17 PM
Post #155

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Da, esti si tu insarcinata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bia
post Apr 1 2009, 10:53 PM
Post #156

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Eu maine ma duc la doctor pentru un control, un PAP si niste analize si pentru a ma informa si despre efectul ramas (probabil) de la anticonceptionale pentru ca desi m-am bucurat ca nu am ramas insarcinata (in ultimele doua luni) acum ma intreb daca nu cumva am vreo problema. Am avut 3 ovulatii, dupa calculele mele si... nimic si pauze de mai mult de 12-24 de ore nu am facut intre contacte. Sunt cam ingrijorata in aceasta privinta. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Fanny
post Apr 1 2009, 11:00 PM
Post #157

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Adicatelea tu te straduiesti sa fii? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

oups, cred ca da! acum am vazut numele topicului. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Bia
post Apr 1 2009, 11:06 PM
Post #158

make-up artist

Nu ma straduiesc. Nu am facut un scop din asta dar mi-as dori.

+Quote Post
Bia
post Apr 2 2009, 11:18 AM
Post #159

make-up artist

Asa, am fost la doctor. Mi s-a spus ca e motiv de ingrijorare daca dupa un an de incercari nu iese nimic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Va spun si voua ca poate mai e cineva disperat sa afle si se da de ceasul mortii ca mine.

+Quote Post
claudia_electra
post Apr 2 2009, 11:29 AM
Post #160

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Da, si mie mi-a zis ginecologul cand i-am spus ca din luna respectiva ne-am apucat de treaba ca sunt prea nerabdatoare si ca un an e intervalul de asteptare normal, doar dupa aia ne putem nelinisti.

+Quote Post

19 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 08:40 AM