![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
astazi am fost in carrefour si in cateva magazine din complex.. am cheltuit o gramada de bani, imi vine sa urlu cand vad bonul ala de jumate de metru.. si imi vine sa urlu si mai tare cand imi amintesc ca eu spuneam "-NU, nu luam ca nu ne trebuie" si el zicea ca nu luam, si punea in cos cand nu ma uitam eu.
in rest, am ajuns acasa, am facut putin curat si apoi am facut ficatei cu mamaliguta. intre timp am taiat un piept de pui si l=am condimentat pentru maine pentru snitele. el a strans rufele de pe sarma, a dat cu mopul si a sters praful. incet incet il dau pe brazda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, ati strans imbracamintea si incaltamintea de iarna? Pe mine ma bate-un gand sa fac azi treaba asta.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 649 Joined: 2-December 06 From: Kronstadt Member No.: 783 ![]() |
si eu imi propusesem sa fac asta sambata, dar vad ca vremea se joaca cu nervii mei. pe aici a plouat o gramada, ziua au fost intre 3 si 6 grade, noaptea 1 grad, prin prahova a si nins (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . azi iar e soare, dar nu mai am incredere... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
eu am scos din folosinta hainele de iarna!
doar ca....acum am tremurat,si nu am avut cu ce sa ma imbrac.... kitten mare dreptate ai cu vremea asta (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Raportez:
-curatenie in camera de zi -mancare(un singur fel)...Fiertul laptelui se pune,ca atunci am facut doua feluri de mancare (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) -adormit copilul la amiaza(cu povesti,zmiorcaieli si tot tacamul) -mancat(mama,asta tare grea a fost (IMG:style_emoticons/default/evo.gif) ) -forum eLady Reusita zi! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Raportez: casa= dezastru total! am o caruta de spalat, tre sa pun aspiratoru, sa calc,sa streg praful.
Da` am treaba la birou si nu-mi prea vine sa o chem pe Iulia sa ma ajute dupa ce o zis ca o terminat treaba si am mai muncit 5 ore in urma ei... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Daca le faceam io de la inceput terminam mai repede... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
euh, ar trebui sa fac si eu un pic de curat. am spalat in weekend, nu cre' ca s-au adunat atat de multe. si de gatit tot in weekend, si inca mai e mancare
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, pai las-o pe Iulia in plata lui Dumnezeu. Si data viitoare cand iti mai vine alta Iulie stai dupa ea prima data ca sa stie ce asteptari ai si sa nu existe pardon de nicio parte.
Eu am spalat rufe, acum e tura a doua la uscat, am facut crapelnita si acusica ma apuc de calcat. Tot in seara asta vreau sa mai pun si toate lucrurile spalate in dulapuri. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu imi fac o lista luuunga (IMG:style_emoticons/default/rtfm.gif) pana sunt la servici. si apoi, pana ajung acasa imi scade entuziasmul si tot tai din ea, pana nu mai fac mare lucru.
pe azi, must do-urile: - calcat - o tura spalat - pus la loc hainele spalate - mancare - pus in saci haine de care nu mai am nevoie (vin joi sa le ia cei de la Charity) This post has been edited by pescarush: Jan 22 2008, 11:44 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Soldat Teocris la datorie........pe forum (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Azi nu cred ca voi face mare lucru.Gripa asta nenorocita nu vrea sa plece (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ma dor TOTI muschii,capul,ochii...TOT.Asa ca azi fac "relaxare"la cabana Plapumioara (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 04:57 AM |
|