![]() |
![]() ![]() |
![]() |
cami777 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
dar amazon.com livreaza in Romania si altceva decat carti si cd-uri?
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
azi am fost la ing sa ma lamuresc si mai tare am intrat in ceata
banii au fost luati de strawberry chiar a 2 zi dupa ce am facut comanda si totusi de ce apare ca nu am platit la ei pe site cei 80 de mii care lipsesc nu se stie de ei unde sunt , comisionul de 20 ron nu a fost luat de cei de la ing inca acum bomba mie imi apar pe card 1 mil de la return pariuri cazinouri dar eu eu nu am jucat acolo (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) cele care ati facut ati patit asa ceva ? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
caziono = strawberry
daca ei ti-au luat banii si inca e pending la plata, trebuie sa mai astepti cateva zile. da-le mai bine LOR un e-mail, cei de la ing nu au cu ce sa te ajute. mai dureaza cateva zile, poate o saptamana la prima comanda. cu rabdarea... |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg, la mine sunt deja 2 saptamani de cand mi-au luat banii si plata inca apare pending cu toate dovezile de existenta a cardului si a platii. In plus, nici nu-mi mai raspund la email. Toata sarada asta e asa de enervanta pentru adevaratii platitori ca nici nu mai vrei sa auzi de str. dupa aia.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si aia de la ing se uita la mine ciudat credea ca joc la pariuri ca sa nu mai zic ce fata am facut eu
meg inseamna ca de la ei sunt banii , i au bagat inapoi pe card deci nu sunt asa tepari acum intrebarea e de ce i au pus inapoi si nu au dat drumul la comanda parfumul meu nu mai e la oferta e cu 30 ron in plus oare de aia au returnat banii , faza e ca e prea mare concidenta de cand a expirat oferta au si bagat banii pe card adevarul e mi s epare logic sper sa fie asta oare ce sa fac? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu una mai fac alta comanda dar la alt parfum sa vad tot asa patesc, oricum pana nu mi vine comanda nu ma las prea mult m am stresat si am umblat ca sa nu mai zic cat timp am piredut pe site ul lor apropo de parfumuri am incercat azi de la Dior Midnight Poison sa mori nu alta asa fain miroase (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) walpurgic mie mi au luat in data de 24 si i au bagat in data de 31 era mica suma doar 110 ron, am pioerdut 80 de mii la cursul valutar meg sa stii ca iti trebuie rabdare eu la quelle am asteptata odata 1 luna jumate si e din Germania pai din America iti dai seama (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) azi le am trimis mail o sa va tin la curent, doamne nu credeam ca ma voi stresa atata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
no
daca sunteti din bucuresti, pot sa va fac pe numele meu, pe adresa mea. tocmai ce m-a anuntat fratemiu ca a ajuns coletul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) daca v-ar ajuta cu ceva.. cu placere. Walpu, nu inteleg de ce nu iti raspund. eu le-am scris intr-o seara si a doua zi au raspuns. de fapt, la mail mi-au raspuns intotdeauna.. E prima comanda? ca la prima intr-adevar, si mie mi s-a intamplat. nu a existat in fapt o prima comanda, pentru ca mi-au pus banii inapoi (si pierdusem si eu o super oferta de aia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ). nu stiu, fetelor.. imi pare rau.. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
La BCR aveti vreuna card international? As vrea sa-mi fac la ei,pt ca e banca mai aproape de mine si mi-e foarte la indemana.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
vad ca si eu am pending pentru o plata (am facut acum 2 zile daca nu ma insel). cred ca sunt fff multe comenzi si de aia inca e pending.
oricum, pt 20 de ron cat e comanda asta, poate sa fie pending si 3 saptamani si apoi sa o ajunga peste alte 3. deci.. daca vreti cadouri pentru craciun.. cred ca ar trebui sa va apucati de pe acum sa plasati comenzi. asta daca mai aveti inca incredere in ei (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mi au raspuns la mailu de ieri , mi au cerut cele 3 cifre de siguranta de pe spatele cardului( cu toate ca le am data o atunci) si adresa , am o banuiala ca nu a coincis adresa de la card cu cea de pe comanda (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
io nu stiu daca sa mi mai comand sau sa astept sa teaca sarbatorile ca acum e nebunie la ei meg si la make up si skin care intarzie atata ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) io cred ca imi iau acum un parfum de iarna din magazin ca nu am de gand sa stau pana vine comanda nu de alta dar trece iarna, si atunci imi iau unul de vara sper sa ajunga pana la primavara (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by divi2007: Nov 2 2007, 07:23 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:32 AM |
|