![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
pai plata se face pe toata comanda (parfum, make up si skin), doar pachetele vor fi expediate separat. e posibil sa ajunga unul azi, unul maine. de platit, toate odata.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci, imi bag picioarele in HongKongul lor. E a nu stiu cata oara cand le scriu si imi trimit acelasi mesaj automat cu unfortunately your credit card company informed us that your billing address does not match...blah, blah, send security digits, ceea ce am facut de mai bine de o saptamana. This is it. I've had it si ma lipsesc. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Degeaba le explici daca vorbesti cu niste teleghidati.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
din nou mi a raspuns la mail strawberry, mie imi raspunde o tipa rosalinda
mi a zis ca dureaza intre 24 48 de ore pana verifica banca ma duc sa pun din nou banii pe card, continui cu comanda sa vedem daca ajunge pana la urma walpurgic du te la banca si intreaba le pe tipele de acolo exact cum au scris datele tale personale din buletin ca acolo e buba pt ca tu daca completezi de acasa adresa ta e posibil sa nu coincida cu ce au scris alea ( e posibil sa fie trecuta incompleta si tu de acasa sa scrii adresa completa) de aia zice strawberry ca nu corespund adresele This post has been edited by divi2007: Nov 3 2007, 11:22 AM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
divi, am facut deja asta, adresa e identica cu cea din buletin.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
told you, identic ca la mine :-(. cere-le expres sa-ti inapoieze banii si gata. zi ce vrei sa comanzi si iti aduc eu in decembrie din olanda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sincera sa fiu eu nu prea am incredere in e-bay ca nu stiu cat de secure e tranzactia acuma se poate sa nu se intample nimic da' se mai poate sa ramai si fara bani si fara produs.
Am intrebat si eu la vama la noi si ziceau ca pana la 45 euro nu percep nici o taxa vamala peste percep 48% nu mi-a venit sa cred cat de mare e procentul. |
|
|
blu_dea |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Geo,si fost multumita de el pana acum?Ai intampinat vreo dificultate la vreo comanda(dca ai facut cumva)? Singurele probleme le-am avut cand faceam comanda dar nu aveam bani deajunsi in cont (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... ideea e ca nu am stiut ca indiferent de situatie, trebuie sa mai raman cu 50 USD pe card, deci uneori ii puneam si pe aia la socoteala si tranzactia era intrerupta de banca! Dar in rest (si e un aaaaamplu rest) totul a fost ok. Am facut comenzi (sub $60) din State, si fara limita din Europa! Si chiar de pe ebay! O singura data am comandat parca de pe un site care mi-a luat banii apoi mi-a spus ca nu pot face delivery in Ro. si in 29 de zile m-am primit banii inapoi! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 10-November 07 Member No.: 2,598 ![]() |
Buna!
Citeam si eu pe forum si m-am gandit ca poate dau si eu ceva lamuriri..... eu sunt in SUA de cativa ani si am trimis foarte multe pachete in tara....faza e ca declar gift pe pachet si gata. Am trimis tot felul de chestii la familie, prieteni si nu au platit niciodata nimic nici un fel de vama. I-am trimis fratelui meu un monitor flat screen (l-am schimbat pe al meu), bijuterii ( ascunse prin buzunare), cosmetice, medicamente, papuci, parfumuri...eh de toate pentru toti. Ideea e ca daca ai pe cineva sa iti trimita e easy. Am auzit insa ca nu peste tot e la fel. Eu trimit in Cluj, dar o prietena de-a mea de aici are familia in Galati si acolo iau vama pentru fiecare produs sau ceva de genul...oricum e foarte ciudat. Sper sa va fie de ajutor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Ankka23. Esti o norocoasa cred (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 08:10 PM |
|