![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
clara ms mult (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) , am gasit (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 12-November 07 Member No.: 2,626 ![]() |
PLEASE TRIM SI MIE NISTE SITE`URI VREAU SA`MI FAC SI EU COMENZI ON LINE.NUM CONT CE E ACCESORII PANTOFI BOTINE (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MULTE MULTE CEASURI.DAK SE GAND CINEVA SO MA AJUTE TRIM UN E MAIL PLEASE flavia- at -clicknet.ro K N`AM ID:( hm? vrea cineva
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Flavia te rog sa citesti regulamentul forumului si sa ai mai multa grija cum scrii. Nu se intelege nimic.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
flavia de la www.quelle.ro au preturi rezonabile
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mi am facut din nou comanda pe strawberry ca n am rezistat
acum nu mi mai apre pending in schimb apare asa order nr, date of order, current status xyzzzz 2007/11/18 dispached date dispached, traching ref nr, view 2007/11/19 RX1234 details cand dau la view details apare no consignment for this nr has been found oare si acum am probleme si nu mai vine comanda ca am obosit deja (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by divi2007: Nov 20 2007, 07:02 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
dispatched inseamna ca a plecat spre tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cand iti vine sa ne zici cat a durat:-) Parca ma bate si pe mie un gand.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
o sa va tin la curent, iar daca o sa vina doar de acolo o sa mi iau pt ca de marfa de la mine din oras m am saturat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dom'le, sa va zic si eu ce probleme am cu Strawberry asta (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Am citit pe aici despre ei si am zis ca sunt safe. Si cum am un card care imi permite si tranzactii online, am zis why not. Am comandat pe 21.11. De atunci si pana ieri mi-au zis ca nu se poate face tranzactia, ca nush ce. Am sunat la banca sa vad ce se intampla, am mers sa completez un formular de autorizare. Azi am sunat la banca sa vad daca au updatat datele. Si ce sa vezi? In data de 23.11, deci dupa 2 zile de la comanda, Strawberry mi-a luat banii!! Faza e ca ieri, pe 28.11, mi i-au pus la loc!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) WTF??? Le-am scris si astept sa-mi zica ce si cum. Deci eu nu inteleg care e faza! Asta a fost prima tranzactie online, deci prima si la ei. Am inteles ca prima data dureaza mai mult. Dar chiar si asa, de ce sa-mi puna banii la loc, de ce sa-mi spuna ca tranzactia a esuat din moment ce ea a fost facuta cu succes??? Pls, poate s ma lumineze careva cu mai multa experienta in ale Strwberry-ului? Multam (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 08:39 AM |
|