IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
geoo
post Nov 29 2007, 01:14 PM
Post #131

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Cardul pe care il aveai tu, nu era complet pentru tranzactii online internationale! Din cauza asta ti-a fost anulata comanda si a trebuit sa faci o autorizare scrisa la banca. Factura a fost incasata de Strawberry, dar dupa ce banca a interzis tranzactia, Strawberry a fost instiintata de catre banca de tranzactia neautorizata si de total refund! Banii se platesc in termen de 28 de zile!

Probleme de genul asta am avut si eu cu cardul de la BRD si cel de la BCR (pana cand nu am facut in scris autorizarea tranzactiilor internationale); dupa ce ai semnat hartia aia la banca, mai asteapta cateva zile si poti incerca o noua comanda! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o sa fie bine
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Nov 29 2007, 01:38 PM
Post #132

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Multam mult pt raspuns, parca m-am mai linistit.
Hai ca am completat solicitarea aceea la banca si am zis ca e in regim de urgenta, sa vedem ce fac.
Le-am scris si celor de la Strawberry, sa mai incerce odata si sa mearga.

Ma speriasem f tare, am crezut ca m-au furat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
geoo
post Nov 29 2007, 11:48 PM
Post #133

Membru de Onoare

From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Cu mare placere! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cel mai bine suni la banca sa te lamureasca si mai apoi plasezi alta comanda pe strawberry.Nu cred ca pot lasa comanda in pending pana autorizeaza banca tranzactia!

+Quote Post
divi2007
post Nov 29 2007, 11:55 PM
Post #134

Musafir

eu am anulat 2 comenzi care au fost in pending mult timp iar cand problema s a solutionat am facut alta ca ma incurcam asa

+Quote Post
Nimphetamin
post Nov 30 2007, 09:38 AM
Post #135

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Mai, mie mi-e teama sa fac o noua comanda.
Le-am mai scris un mail in care le-am cerut sa incerce din nou si acu astept raspuns.

Daca nu se confirma nici de data asta, plasez o noua comanda.

Multam mult pt sfaturile voastre, mai bine intrebam ce si cum de la bun inceput, ca sa nu ma fi stresat atat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Va pup, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Meg
post Nov 30 2007, 06:56 PM
Post #136

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

eu am plasat o comanda de un parfum pentru cineva acum cateva zile. seara am dat-o si dimineata era dispatched.
mama ce repede se misca!

+Quote Post
divi2007
post Dec 18 2007, 06:13 PM
Post #137

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)
ieri mi a venit avizul pt posta de la strawberry si azi am ridicat produsele un after shave Cartier si o pudra Stilla translucida super ( ultima e cadou ca a fost prima comanda la ei )

si cand ma gandesc ca am facut comanda doar asa fara a ma gandi ca va veni ca mi as fi comandat si pt mine dar zilele astea fac neaparat una
a dura 3 saptamani jumate pana a venit

+Quote Post
Bia
post Dec 18 2007, 06:19 PM
Post #138

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(divi2007 @ Dec 18 2007, 06:13 PM) *
(IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)
ieri mi a venit avizul pt posta de la strawberry si azi am ridicat produsele un after shave Cartier si o pudra Stilla translucida super ( ultima e cadou ca a fost prima comanda la ei )

si cand ma gandesc ca am facut comanda doar asa fara a ma gandi ca va veni ca mi as fi comandat si pt mine dar zilele astea fac neaparat una
a dura 3 saptamani jumate pana a venit

Ce dragut. Zici ca sunt bune, da? O sa-mi iau si eu parfum de la ei atunci...

+Quote Post
divi2007
post Dec 18 2007, 06:30 PM
Post #139

Musafir

parfum o sa mi iau sigur de la ei pt ca am vazut cum miroase after shavul si e de calitate , la fel si cosmetice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
divi2007
post Dec 19 2007, 06:47 PM
Post #140

Musafir

pe mine m ar tenta bluzele eu pantal f greu nimeresc in magazin nu mai vb daca mi as lua de pe net in veci n as nimeri sa fie potriviti

bia de la ce suma se percepe taxa de transport ? de ex daca imi iau un produs de 30 de $ unul de 40 si altul peste 50$

in afara de tva se mai adauga ceva ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

96 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 10:30 AM