![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Iti percep taxa indiferent de suma comandata. Cand ridici coletul platesti 12% vama, de obicei. Acum depinde. Unii calculeaza vama doar la ce trece de 40 $. E o tampenie. Eu pana acum trimiteam la o cunostinta in state si mi le punea in alt pachet ca si Ghift si ieseam la jumate. Oricum daca expediezi in U.S.A. taxele se percep injumatatite si mai ai si promotii de genul: la o valoare mai mare de 500 $ shippingul se reduce cu 50%.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
am inteles pana aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mai am o intrebare cand ridic coletul mai platesc ceva in plus in afara de suma pe care o iau de pe card , de ex la strawberry am mai platit 35 de mii ar fi bine sa fie doar atat This post has been edited by Maàt: Jan 30 2009, 04:16 PM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Deci, platesti o data shippingul. Apoi cand ajunge platesti vama 12% si tva. De tva nu-s sigura. Ca mie nu-mi iese niciodata socoteala de acasa cu aia din piata.
Exemplu: La o comanda de 250 $ ai 45 $ shipping + 12% vama, adica inca 30 - 50 $ (cam asa e taxa, nu stiu niciodata cum o iau si de unde astia) perceputi de RO. Deci platesti cam 300 - 350 $ de dolari in final. Bine, tu de pe card platesti doar 295 $, restul ii platesti la ridicarea coletului. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mersi
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 2-January 08 Member No.: 2,924 ![]() |
hello everyone!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) de mult urmaresc topicurile si discutiile voastre si astazi m-am hotarat sa va adresez o intrebare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...As vrea sa comand nijte cosmetice de pe ebay (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...ce spuneti,ar trebui sa am incredere mai ales cand este vorba de nijte produse cosmetice (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ?A mai comandat careva????Pana akum imi comandam de pe www.buymebeauty.com insa am gasit pe ebay niste produse la un pret fff avatajos...astept raspunsul vostru... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Naughty_queen.. poti incerca. ia de la cineva care are multe calificative pozitive.. vezi cum sa intelegeti cu banii. de obicei ii trimiti banii si astepti sa iti puna pachet (ii pui in cont, ceva de genul asta).
eu nu m-am bagat la asa ceva.. parca nu am incredere. dar poate tu ai noroc! |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu mi am mai facut o comanda la strawberry si pt ca am comandat peste 25 $, gratis am un creion de ochii lacome (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
divi.. esti sigura?
se da cadoul doar la prima comanda. poti face la a doua si de 2500$, ca tot nu mai primesti cadoul. s-a schimbat? |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu stiam ca doar la prima comanda uite sa vezi
Tigi - Bed Head Self Absorbed Mega Vitamin Shampoo 400ml/13.5oz 27.00 27.00 Elizabeth Arden - Visible Difference Deep Cleansing Lotion (Normal Skin) 200ml/6.7oz 38.00 38.00 FREE GIFT - Lancome Le Stylo Eye Contour Pen Waterproof - Fumee ( Unboxed, Made in USA ) 0.28g/0.01oz 0.00 0.00 Shipping Cost - Registered Post 0.00 edit later: am intrat acum pe mail si iar imi zice sa le confirm codul de siguranta si adresele de corespondenta ma enerveaza ca la comanda recenta nu m au intrebat oare din cauza ca am comandat de pe calc prietenului meu si aparea alt ip (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by divi2007: Jan 6 2008, 07:27 PM |
|
|
![]()
|
|
n-are nicio treaba ip=ul.
poate ai introdus gresit contul, nr cardului (sau datele alea) sau e-mailul, de ti-a mai pus iar cadou. nu cred ca s=ar pacali ei .. daca ar da tuturor, unde ar ajunge? trimite-le un mail.. nush ce sa zic. mie mi-au cerut datele doar la prima comanda, apoi n-am mai avut probleme gen adresa, nr card etc etc. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:45 AM |
|