![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fir ar al naibi am gresit e mailu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
si am trimis de pe adresa de e mail gresita datele mele, oare are ceva ? gata le am trimis mail sa le zic de incurcatura (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by divi2007: Jan 6 2008, 08:11 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
deh..
se mai intampla. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu mi-am facut comanda pe strawberry si n-am mai avut niciun fel de probleme (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
Am primit status dispatched, a plecat azi. Si-s asa de incantata ca imi vine sa-mi mai iau o groaza (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Intrebare: am pus sa-mi trimita la mine la firma. Avem un om care are o delegatie si poate sa ia ce vine pe firma. Daca am pus numele meu si al firmei, trebuie obligatoriu sa ma duc eu? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Si mai am o intrebare. Cum se procedeaza cand primesti coletul de la Strawberry cand vine vorba de taxa de duty? Cam cat ar fi ea? Nu se poate s-o eviti? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
nimphe, daca e pe numele tau, tu te duci sa iei.
eu am facut un adevarat scandal ultima oara cand am primit ceva. fara interventie de la bucuresti nu a vrut idiotul ala sa imi dea ce primisem (nu aveam buletinul, insa aveam permis, aveam pasaport. el nu si nu, ca trebuie titularul cu buletinul). poate la tine sunt mai intelegatori.. cat despre taxa, hm.. iarasi.. depinde.. |
|
|
![]()
|
|
si eu stiam ca doar la prima comanda uite sa vezi Tigi - Bed Head Self Absorbed Mega Vitamin Shampoo 400ml/13.5oz 27.00 27.00 Elizabeth Arden - Visible Difference Deep Cleansing Lotion (Normal Skin) 200ml/6.7oz 38.00 38.00 FREE GIFT - Lancome Le Stylo Eye Contour Pen Waterproof - Fumee ( Unboxed, Made in USA ) 0.28g/0.01oz 0.00 0.00 Shipping Cost - Registered Post 0.00 Si eu mi-am ales tot creionul Fumee (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cum e, l-ai primit? Si cred ca avem in comun si lotiunea tonica de la Arden (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Ai primit produsele, sunt ok? Eu imi astept primul colet luni-marti, cel putin asa scrie pe site. Aseara am mai plasat una si azi-dimineata era dispatched, deci chiar se misca bine (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Ma gandeam acum, ca sa evit taxele de vama...ei zic ca pot sa-ti plateasca acele taxe vamale, on a good will. Voi ziceti ca daca e gift nu se mai percep taxe. Nu putem sa le spunem sa-l trimita ca gift? Nu am comandat mai mult de 60$, dar mai mult de 48$ sigur (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
avem aceleasi gusturi nimphe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
inca nu a venit comanda eu la prima comanda am platit la vama 3 ron chiar daca aveam cadou, nu mi s a parut mult mai ales ca ma asteptam la sume mai mari (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) eu nu o sa mai primesc creionul lacome ca e a 2 a comanda(doar la prima se da) eu am gresit adresa de mail si atunci cum nu ma aveau in sistem cu adresa aia aparea ca e prima comanda, nu i nimic abia astept sa mi vina celelate asa ma mananca degetele sa mi mai fac o comanda (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]()
|
|
miaw (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu am facut comanda de produse de la tigi si a trebuit sa schimb destinatarul.. implicit si mailul.. asa ca voi primi si eu creionul. si tot fumee am ales (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) e de ochi, nu? nu am fost prea atenta. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce ti-ai comandat de la Tigi, Meg? Este mare diferenta de preturi fata de un salon? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fumee e creion de ochi.
Inca nu mi-a venit comanda (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sunt bune de ceva Tigi astea? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:25 AM |
|