IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
Nimphetamin
post Jan 16 2008, 03:10 PM
Post #171

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Pai nici eu nu stiu, si eu is tot la prima... mM rog, dupa 4 zile am mai dat 1, dar niciuna nu a venit pana acum (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Ai 2 adrese: 1 de facturare si 1 de livrare. Eu am pus la facturare datele mele din CI, ia rla livrare adresa de la serv.
Avem un om care se ocupa de toate, inclusiv sa ne cumpere mancare, sa ne plateasca facturi, rate etc.
Si sper sa se duca el. Acu astept sa vad unde ajunge coletul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Si eu am emotii pt ambele. La prima mi-am luat cosmetice si un gloss, dar la a 2a mi-am luat 1 ruj si un fard de ochi.
Si pt mine e un chin sa-mi iau rujuri in magazin, daramite pe net!

Vedem, dau raportul imediat ce le primesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Altheea
post Jan 17 2008, 02:44 PM
Post #172

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

se ne spui detaliat por favor! acum astept si eu sa le primesti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . cand comanzi de la firme care nu sunt la noi e mai greu sa vezi culoarea exact....e mai mult la ghici....sau cauti acelasi produs pe site-urile lor si faci o comparatie. la MAC era ceva diferenta la nuantele fardurilor am observat eu.... anyway...astept informatiile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jan 17 2008, 02:46 PM
Post #173

Membru de Onoare

Nu fac nicio comparatie. Daca imi place culoarea iau.

Acu, ca mi=ai zis asta mi-ai dat niste emotii si mai mari (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Nici azi nu a venit. Mor (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jan 17 2008, 02:51 PM
Post #174

Incurabil

stai calma! n-am vrut sa te agit chiar deloc, (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) poate am avut eu mai multa vreme de pierdut pe net si am cautat aiurea. eu zic sa nu-ti faci probleme, ele vor sosi. sunt sigura ca ti-ai ales chestii faine si astept sa ni le arati! diferenta am vazut-o doar la ce ma interesa pe mine si acolo nu era decat la vreo 2 nuante. probabil era o mica greseala, nu generalizez.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jan 17 2008, 02:53 PM
Post #175

Membru de Onoare

Vedem. Oricum, ei zic ca le poti returna, dar cred ca e mai mare bataie de cap (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jan 17 2008, 02:56 PM
Post #176

Incurabil

pai veeeezi? dar am eu asa un simt ca vei fi incantata. de la cine ti-ai luat cosmeticele? ceva exotic? eu vreau glosss de la bobbi brown ca am incercat unul la o tipa si e f bun, dar ultima oara cand am verificat nu aveau decat o singura nuanta

+Quote Post
Nimphetamin
post Jan 17 2008, 03:04 PM
Post #177

Membru de Onoare

QUOTE(Altheea @ Jan 17 2008, 02:56 PM) *
pai veeeezi? dar am eu asa un simt ca vei fi incantata. de la cine ti-ai luat cosmeticele? ceva exotic? eu vreau glosss de la bobbi brown ca am incercat unul la o tipa si e f bun, dar ultima oara cand am verificat nu aveau decat o singura nuanta

Mi-am luat cosmetice de la e. arden si clinique si farduri as follows: 1 gloss de la clarins, 1 ruj de la kanebo, 1 fard de ochi nina ricci.

BB nu am incercat, dar am auzit si eu ca sunt bune. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
divi2007
post Jan 17 2008, 05:20 PM
Post #178

Musafir

mai am de asteptat cam o saptaman dupa comanda dupa calculele mele
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

eu am nimerit sa fie mai inchis un fard de obraz decat pe net dar asta depinde de calculator
acuma imi comand mai deschis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
clara
post Jan 18 2008, 11:44 AM
Post #179

Dependent

Group: Tratabil
Member No.: 1,761

multumesc mult pt raspuns ala, bebe (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Meg
post Jan 19 2008, 12:40 AM
Post #180

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

si eu astept comanda astept comanda.. .. astept comanda.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nu imi mai fac calcule..cand vine, vine si gata.
abia astept sa vad cum e 'dumb blonde'-ul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
nu stiu de preturile din salon, sweet. am auzit ca's bune si am vrut sa incerc, mai ales ca nu mi s-a parut o avere pretul.
despre retur.. nu va doresc sa faceti.. cel mai probabil veti plati voi taxele.. si mai bine te lasi pagubas.

+Quote Post

96 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 11:03 AM