![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Te cred (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu asa stiu.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Intrebare: comenzile de la strawberry vin la posta?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
da, dar la posta cu oficiu vamal
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
e clar nu o sa pot cumpara nika; motivul? nu imi apare pe CI adresa de Craiova, ci de Galati; last time mi-a trimit quelle banii inapoi pe un palton care nu imi venea si vaca aia de la posta nu a vrut sa imi dea banii, ca nu coincidea adresa; si ca sa fie nesimtirea maxima, cica "sa vina un membru major din familie" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ! Am apoapre 35 de ani, cum pana mea deindina sa par io "minora"? Aia isi batea joc de mine... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Vaca Domnului, din taxele platite si de "minora" de mine isi ia proasta salariul! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Ca nu poate dom`le sa-mi dea banii pe baza de CNP... cum adica, nu exista doua persoane cu acelasi CNP? Ca ea stie ca iezista! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) I-am zis vreo doua de numa-numa! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,781 ![]() |
nu poti sa trimiti ca si cadou pe adresa altcuiva? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
hm... ma gindesc sa le platesc pe persoana fizica si sa mi le livreze la adresa de persoana juridica.
noile produse ce urmeaza sa vina de pe strawberry, astia dau dependenta (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/065705804141.jpg) divi, care e codul la caseta? later edit: am gasit |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
nu poti sa trimiti ca si cadou pe adresa altcuiva? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ba da. Sunt 2 adrese: de facturare si de livrare. Eu am pus adresa de serv ca adresa de livrare. Da, chiar dau dependenta! Ati vazut ca au aparut deja promotii de Valentine's day? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
comanda am dat o in 5 ianuarie
de data asta nu am platit nimic pt ridicarea coletului dar in schimb mi a desfacut sa vada ce e inauntru eu primesc un aviz si de la posta il ridic |
|
|
![]()
|
|
Dragele mele,
In sfarsit mi-a venit si mie primul colet d ela Strawberry!! Sunt asa bucuroasa, nu va zic! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu am cerut livrare la serv si am oficiul postal f aproape. Asa ca imediat ce am primit avizul, am fugit la posta sa-l ridic. Am comandat un tonic Elisabet Arden, un scrub facial de la Clinique si un gloss de la Clarins. Glossul e un pic cam deschis, merge de purtat cu bronz si soare. Aarata si gusta foarte bine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si creionul de la Lancome e pt smooky eyes, gri. Am deja 2 creioane de ochi gri si 2 negre, fac colectie. Pacat ca nu prea folosesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acu astept cu nerabdare a 2a comanda, care a fost facuta la 4 zile de la prima. Acolo am un ruj si un fard. Va pup bucuroasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 04:52 PM |
|