IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
Bia
post Feb 11 2008, 06:38 PM
Post #311

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Nici eu nu stiu. As aprecia daca mi s-ar spune si mie. Stiu ca e unul in aeroport la Otopeni. Atat.
Go to the top of the page

+Quote Post
Meg
post Feb 11 2008, 06:41 PM
Post #312

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

in vama, in afara, intre vami, in afara.
nu stiu in bucuresti niciunul.

+Quote Post
happyCat
post Feb 11 2008, 08:07 PM
Post #313

Musafir

Lxn, daca nu simti ca are fata nevoie de creme, eu zic sa nu iti faci probleme ca nu le folosesti. Nici eu nu am folosit creme de fata pana la 25 de ani. Pentru punctele negre exista mai multe solutii, sunt sigura ca te-ai uitat pe la topicul cu acneea. Eu zic ca ti-ar prinde bine sa faci scrub cu tarate sau malai sau masca cu aspirina pe portiunile cu puncte negre sau chiar intreaga fata.
Poti eventual sa incerci sa folosesti cremele sub forma de gel, cum sunt cele gen aqua fusion sau hydrafresh (ca exemple) pentru ca sunt foarte usoare si nu o sa ai senzatia ca incarca fata.

+Quote Post
Diana.
post Feb 11 2008, 08:09 PM
Post #314

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Meg, m-ai rupt, eu nu am mai iesit din tara din 1998. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pentru cine calatoreste des in strainatate poate parea teapa, dar pentru restul muritorilor de rind, asa ca mine... nu cred sa existe mai ieftin si ne-contrafacut.

+Quote Post
lxn
post Feb 11 2008, 08:10 PM
Post #315

Musafir

Multumesc mult pentru sfaturi, Happy! Ce-i drept, nu simt nevoia de nicio crema, nu ma tenteaza sa-mi dau cu creme pe fata. Insa ceva cu punctele negre da, as incerca. Am mai citit o data topicul de acnee insa nu am aplicat ce am citit asa ca o sa mai citesc o data (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Feb 11 2008, 08:12 PM
Post #316

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Lxn inseamna ca nici nu te dai cu fdt nu?

+Quote Post
clara
post Feb 11 2008, 09:09 PM
Post #317

Dependent

Group: Tratabil
Member No.: 1,761

magazine in regim de duty free sunt : unul la clubul diplomatilor, si altul micut in marriott ( pe langa magazinul stefanel) cu creme clarins, dior, parfumuri, clinique etc (fostul duty free din clubul francez) si diferenta de pret e considerabila fata de sephora pt aceleasi produse.

+Quote Post
Meg
post Feb 11 2008, 09:34 PM
Post #318

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Maat, nu voiam sa rup o fata asa frumoasa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
acum serios, sunt sigura ca ar avea cine sa iti aduca daca ai vrea. eu cand am vazut ca un parfum pe care l-am comandat acu era 1.056.000 de lei si eu l-am luat cu 2 milioane si de pe strawb .. m-au apucat dracii.

+Quote Post
Diana.
post Feb 11 2008, 11:28 PM
Post #319

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Esti belea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Io-te ca mi-am luat un amarige de la b&b collection si sa mor ca desi miroase fix ca orijinalu`, am totusi senzatia ca e facatura: nu tine cum tinea amarije-ul de la duty-free nici de-a naibii. Da` acu` ce sa fac?!

+Quote Post
roxanica10
post Feb 11 2008, 11:53 PM
Post #320

Musafir

Di, poate o fi vechiut si si-a mai pierdut din proprietati. Totusi se mai intampla sa dai inca peste facaturi in Ro. D-aia nu-mi cumpar niciodata de aici...sau daca-mi cumpar le iau de la tipe de incredere, nu de la orice magazin.

+Quote Post

96 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 11:08 PM