IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
lxn
post Feb 11 2008, 11:54 PM
Post #321

Musafir

BG, nu, nu ma dau nici cu fond de ten, nici cu pudra. De fapt, ma dau, insa numai pe vreun cosulet rebel si rosu sau cand am vreo imperfectiune vizibila. Ti-am spus, am senzatia ca, avand tenul gras si acoperind porii cu fdt si cu praf, starnesc o explozie. Poate sunt eu paranoica, dar ma simt "tencuita" cand ma dau cu fdt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Eu mi-am luat de pe strawberry Bvlgari si-l astept, trebuie sa ajunga, acum nu ma bagati in sperieti. Pret ca al astora de la strw nu gasesc eu nici in mama duty-free-ului, sunt convinsa. E 130 lei 100ml, si nu am vazut nicaieri asa, insa e apa de toaleta, nu de parfum. Maat, poate asta e si diferenta intre cel nou si cel pe care l-ai mai avut.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Feb 11 2008, 11:55 PM
Post #322

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

nope (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) m-am prins ca e facatura de la mama lui (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Feb 12 2008, 12:02 AM
Post #323

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Lxn te inteleg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Maat fa-le plangere sau macar du-te si baga-i putin in sperieti ca sa ia ceva masuri pe viitor.

+Quote Post
Bia
post Feb 12 2008, 12:03 AM
Post #324

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

QUOTE(Maàt @ Feb 11 2008, 11:55 PM) *
nope (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) m-am prins ca e facatura de la mama lui (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Maat, nu mai lua decat din Sephora... La B&B am luat si eu teapa cu un Emporio Armani City Glam... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
divi2007
post Feb 12 2008, 12:07 AM
Post #325

Musafir

Maat si eu m am convins ca astia de la b&b sunt facaturi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) iar preturile sunt mai mari decat pe strawberry
Ambalajul e diferit, mirosul difera de original doar dupa cateva minute are un iz de cheap asa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 12 2008, 12:09 AM
Post #326

Fondator eLady.ro

no Sephora la Craiova... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
... si-am zis sa ceva nu e in regula, cartonul de la cutie mi-a parut nitel... prea de proasta calitate! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Feb 12 2008, 12:13 AM
Post #327

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Mai sincer eu nu am patit asta si am luat parfumuri si din b&b (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Oricum raman la parerea ca trebuie atentionati (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Bia
post Feb 12 2008, 12:15 AM
Post #328

make-up artist

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Off, atunci te duci la ei si faci tam tam! Sa-ti dea banii inapoi sau sa ti-l schimbe! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 12 2008, 12:25 AM
Post #329

Fondator eLady.ro

Pun pariu ca o sa ii doara in fund! Desi nu o sa scap ocazia sa trec ...sa le zic vreo doua "mimozelor" alora... bine ca nu am luat si clinique de la ei, ma mai potcoveam cu vreo buba pe moaca! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

M-am dat cu amarige-ul acu maxim 30 de minute; aproape ca nu se mai simte deloc si barbata-miu, pus pe post de cobai, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) are nasu` fin, nu gluma! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Bia
post Feb 12 2008, 12:32 AM
Post #330

make-up artist

QUOTE(Maàt @ Feb 12 2008, 12:25 AM) *
Pun pariu ca o sa ii doara in fund! Desi nu o sa scap ocazia sa trec ...sa le zic vreo doua "mimozelor" alora... bine ca nu am luat si clinique de la ei, ma mai potcoveam cu vreo buba pe moaca! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

M-am dat cu amarige-ul acu maxim 30 de minute; aproape ca nu se mai simte deloc si barbata-miu, pus pe post de cobai, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) are nasu` fin, nu gluma! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Macar ti-ai luat sticluta mica? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

96 Pages V  « < 31 32 33 34 35 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 11:11 PM