IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
Nimphetamin
post Feb 18 2008, 03:28 PM
Post #361

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(divi2007 @ Feb 18 2008, 03:19 PM) *
nimphe e glosul de la clarins nu? zi mi cum e rezista ? luceste mai mult decat clinique care din astea 2 sunt mai bune ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nu, e cel de la Lancome, Jucy Tubes. Ambele imi plac (si cel de la Clarins), mai ales ca au aroma placuta. Si sunt multumita si de cum rezista.
Toate glossurile "de firma" (Clinique, Lancome, Clarins) tin mult, mai mult decat celelalte gen Rimel, de ex.

Eu deocamdata nu pot spune ca-s dezamagita de tonicul E. Arden. Nu-mi place ca contine alcool, deci a 2a oara nu-l mai iau. Dar pana acum nu a daunat tenului meu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Nush ce sa zic de diferentele de pret (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma gandesc ca in Ro risti sa iei un fake la pret de original.
Go to the top of the page

+Quote Post
Meg
post Feb 18 2008, 03:28 PM
Post #362

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

mi se pare ca are un miros intepator, nicidecum ala finut la care visam eu.
ce sa mai..
poate revin la sentimente mai bune, macar pentru produsele pentru par.
nu stiu cum i-or fi fost lui parfumelele; si unul dintre ale lui mi s-a parut ciudat. uite nu l-am intrebat daca ii plac.
o fi fost pachet ciumat ala..

+Quote Post
Bia
post Feb 19 2008, 12:01 AM
Post #363

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

hmmm... se poate totusi sa nu fie originale? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Feb 19 2008, 05:52 AM
Post #364

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Nimphe, ce culoare Juicy Tubes ti-ai luat? Sunt curioasa pt ca banuiesc ca este la fel ca a mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si da, chiar rezista ceva timp, am fost surprinsa, mai ales dupa experienta cu Clinique Superbalm!

+Quote Post
Nimphetamin
post Feb 19 2008, 09:28 AM
Post #365

Membru de Onoare

QUOTE(sweet_girl @ Feb 19 2008, 05:52 AM) *
Nimphe, ce culoare Juicy Tubes ti-ai luat? Sunt curioasa pt ca banuiesc ca este la fel ca a mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si da, chiar rezista ceva timp, am fost surprinsa, mai ales dupa experienta cu Clinique Superbalm!

Culoarea este delicieux vertige. E colorat, dar a inceput sa-mi placa, nu cred ca il mai dau (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Da, tine destul pe buze, sunt multumita.
Ce experienta ai avut cu Clinique?

De la Clinique am glossuri plumb and shine si sunt f incantata!

+Quote Post
strumfita
post Feb 19 2008, 10:05 AM
Post #366

Musafir

Tenul meu este mixt, zona T grasa, orice crema foloseam dupa cateva ore deja se vedea cum luceste nasul:). am reusit in sfarsit sa imi cumpar crema regeneratoare de la Ane Marie Borlind, la recomandarea cosmeticienei, sunt foarte multumita. Asa ca o recomand din toata inima.Matifeaza foarte fain.

+Quote Post
FluturasCuReacti...
post Feb 19 2008, 02:42 PM
Post #367

Mamuca crocodililor

Group: Obsedat
From: Din floare in floare :)
Member No.: 1,584

QUOTE(angeldust @ Feb 18 2008, 02:59 PM) *
Fetelor de pe eastbay ati facut careva comanda? Sau stiti pe cineva care face? Mi s-a pus pata pe o pereche de adidasi si nu stiu cum sa fac sa intru in posesia lor. E complicat si cu marimile.

Am facut eu. Comanda vine cam in 2-3 saptamani. Poti plati prin Western Union, ori cu American Express, Visa si altele de genul. Poti sa si transferi din contul tau, daca ai cont in dolari. Taxa este de 10 dolari la fiecare lucrusor comandat. Daca platesti cu WU, sa rotunjesti preturile si sa adaugi si taxele. In legatura cu marimile, este pe undeva pe site un convertor, in functie de firma, sex si nu mai stiu ce (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Feb 19 2008, 03:06 PM
Post #368

Membru de Onoare

Apropo de comenzi, ieri, cand ma mers sa-mi iau coletul de la Strawberry, la oficiul postal mai erau inca vreo 3 colete!
Alea deja nu mai desfac coletul, ca stiu toate de capsuna, cum zic ele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ridica careva de aici coletele de la oficiul postal 41 din bucuresti? Ca eu de acolo la iau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lxn
post Feb 19 2008, 03:10 PM
Post #369

Musafir

Eu inca astept sa-mi vina coletele, nu mai am rabdare. Dupa calculele mele astazi ar trebui sa fie data la care vin, dar inca nu am primit instiintarea. Dupa ce primesc te anunt de unde le ridic eu.

+Quote Post
Cindy
post Feb 19 2008, 10:29 PM
Post #370

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Nimphetamin @ Feb 19 2008, 11:28 AM) *
Culoarea este delicieux vertige. E colorat, dar a inceput sa-mi placa, nu cred ca il mai dau (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Da, tine destul pe buze, sunt multumita.
Ce experienta ai avut cu Clinique?

De la Clinique am glossuri plumb and shine si sunt f incantata!

Asta e al tau? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://www.strawberrynet.com/images/products/04504680902.jpg)
Al meu e asta, nuanta Fraise (IMG:http://www.strawberrynet.com/images/products/04684680902.jpg) Si mi-ar fi placut sa fie rosu mai pur, bate putin spre roz.

Stiu ca spuneai tu de glossurile Plump and Shine, dar eu nu le-am vazut la noi..Am mai povestit de Superbalm, imi placea foarte mult, dar nu imi rezista mai mult de 5 minute pe buze..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

96 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 12:02 PM