IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
Nimphetamin
post Feb 21 2008, 12:00 PM
Post #381

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Eu am mai dat o comanda: 2 creme de ochi de la L'Oreal (pt 2 colege de-ale mele) si o solutie pt indepartarea cuticulelor de la Mavala Switzerland.
Vreau sa va spun ca si-au mai luat 2 colege cremele astea de ochi de la Loreal (e o oferta la 48 ron 2 cutii) si sunt extrem de incantate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
divi2007
post Feb 21 2008, 12:23 PM
Post #382

Musafir

QUOTE(Nimphetamin @ Feb 21 2008, 12:00 PM) *
Eu am mai dat o comanda: 2 creme de ochi de la L'Oreal (pt 2 colege de-ale mele) si o solutie pt indepartarea cuticulelor de la Mavala Switzerland.
Vreau sa va spun ca si-au mai luat 2 colege cremele astea de ochi de la Loreal (e o oferta la 48 ron 2 cutii) si sunt extrem de incantate (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

L orealul de pe strawberry nu se compara cu cel care se vinde la noi in tara e mai bun, eu una nu mi as comanda la cate oferte sunt pe strawberry ca nu am avut tocmai experiente placute la cremele l oreal chiar daca e mai bun decat la noi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

juicy de la lacome are particule stralucitoare in el sidefate sau e fara sclipici?

This post has been edited by divi2007: Feb 21 2008, 01:19 PM

+Quote Post
Meg
post Feb 21 2008, 01:35 PM
Post #383

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Sweet, ce-are moisture maniacul?

+Quote Post
Nimphetamin
post Feb 21 2008, 02:15 PM
Post #384

Membru de Onoare

QUOTE(divi2007 @ Feb 21 2008, 12:23 PM) *
L orealul de pe strawberry nu se compara cu cel care se vinde la noi in tara e mai bun, eu una nu mi as comanda la cate oferte sunt pe strawberry ca nu am avut tocmai experiente placute la cremele l oreal chiar daca e mai bun decat la noi (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

juicy de la lacome are particule stralucitoare in el sidefate sau e fara sclipici?

Colegele care si-au luat cremele astea de la Loreal sunt extrem de incantate. Eu abia am inceput o crema de ochi, asa ca nu ma bag. Dar daca ar fi sa-mi iau produse Loreal nu mi-as cumpara din tara (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Prefer sa cumpar marcile care se gasesc la noi, din alte tari, gen Austria, Grecia etc., pentru ca difera calitatea, stiti bine.

juicy nu e sidefat. e gloss apos, nu sidefat. Cand zic apos ma refer la look si nu la consistenta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Intrebare: am un creion dermatograf negru Lancome. Cred ca e Kajal, de fapt. L-am cumparat din Grecia, dar nu l-am folosit pana acum, pentru ca l-am primit pe cel de la Strawberry cadou.

Anyone interested?

+Quote Post
Meg
post Feb 21 2008, 02:39 PM
Post #385

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

nimphe, baga o poza.. sau pune-l sus si trimite-mi pm linkul. e in genul celui de pe str, cu pensula?

+Quote Post
divi2007
post Feb 21 2008, 02:56 PM
Post #386

Musafir

Daca e apos la look , it s my favorite vad ca si gramajul e avantajos 15 ml
ce parere aveti de autobronzantele de pe strawberry ?

+Quote Post
ELLA33
post Feb 21 2008, 03:08 PM
Post #387

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Parfumurile is naspa pe strawb.? Ma pui pe ganduri, Meg.
Eu comand din 2006 si nu au fost probl., chiar am mers in magazin sa le testez, la inceput si chiar sunt originale.Stiu asta si de la pers. conoscatoare in ale "parfumurilor" si care spuneau ca's ok cele de pe strawb......acum ma gandesc serios la ce ai spus tu. Si daca parfumurile nu's ceea ce par, oare cum or fi cremele ? Eu am comandat cu maaaare incredere si creme si makeup-uri...e drept ca din magazin nu am cumparat, sa pot face o comparatie dar chiar credeam ca's originale. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-ai pus pe ganduri....

+Quote Post
Nimphetamin
post Feb 21 2008, 03:13 PM
Post #388

Membru de Onoare

QUOTE(Meg @ Feb 21 2008, 02:39 PM) *
nimphe, baga o poza.. sau pune-l sus si trimite-mi pm linkul. e in genul celui de pe str, cu pensula?

cred ca e asta, dar nuanta este negru.

+Quote Post
Diana.
post Feb 21 2008, 03:22 PM
Post #389

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ma indoiesc ca produsele de la strawberry nu sint originale din urmatorul motiv (logic): strawberry e pe piata de ani de zile: la citi clienti au - si nu vorbesc din Romania ci din toata lumea- pina acum s-ar fi gasit cineva sa dea sfoara in tara ca sin facaturi. Este imposibil ca un site care lucreaza din 2 august 1999 sa vinda facaturi aproape 9 ani fara sa si-o ia peste bot.

+Quote Post
Nimphetamin
post Feb 21 2008, 03:25 PM
Post #390

Membru de Onoare

Si eu cred ca produsele sunt autentice. Am vazut reviewuri si din alte tari si toti sunt multumiti.

+Quote Post

96 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:16 PM