![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu nu vreau sa cred ca sunt facaturi
Cremele clinique de care am zis ca voi reveni cu impresii mi s au parut extraordinar de bune adica eu rar toleram o crema si nu ma puteam da zilnic ca imi apareau cosuri (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Superdefence triple action de la clinique mi se pare cea mai buna crema din set, mai am dramatically diferent moisturizing lotion care e buna la fel dar nu ca si prima , iar super city block imi place ca i da asa un efect fain tenului parca ai fi data cu fond de ten asta si din cauza culorii cremei. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
si atunci cum iti explici faptul ca mirosul este CLAR altul? am luat 2 (unul din paris look cumparat) si cel primit si le-am comparat. si erau diferite, clar.
poate mi s-a intamplat doar mie si doar la parfumuri. asta e. Nimphe? ai pus poza? nu am vzut nimic |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphe? ai pus poza? nu am vzut nimic am pus link, dar cred ca nu este voie. pun poza (IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/02032180902.jpg) esta e verzuliu, dar ce am eu e negru. si e sigilat. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Mda, asa cum am mai spus, imi da de gandit ceea ce spui. La prima iesire din tara imi voi cumpara un parfum si voi face o comparatie si eu. Oricum e bine de retinut, eu aveam o incredere foarte mare in ei.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am ridicat coletul de pe STW! Me so happy (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Parfumul e foarte fain, miroase asa cum stiu eu ca trebuie sa miroasa si sunt foarte fericita de el, are 100ml. Am primit si lipgloss-ul dublu de la stilla, e forte misto, desi destul de rosior, dar imi place, pentru ca daca vreau ma dau numai cu gloss-ul si cu rujul foarte putin.
Cand am ridicat coletul de la OP66 nu mi-a desfacut coletul, m-a intrebat daca sunt cosmetice si m-a intrebat daca am factura, formularul pe care mi l-au trimis in urma comenzii cu produsele si suma. Si nu-l aveam la mine... A zis ca in mod normal se plateste 19% din valoarea comenzii (TVA-ul) insa de data asta "ma iarta" si ca data viitoare sa vin cu formularul. (asta pt ca in cutie STW nu pune factura, deci nu aveau cum sa ma taxeze, insa puteau sa ma trimita inapoi dupa factura). Voua vi s-a intamplat asa ceva? Eu stiu ca platim direct pretul cu tva, nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
nu tre'sa platesti nik. poate ti-au spus asa ca sa "te simti".
mai ales pentru parfum, ca vine din switzerland (eu) Nimphe, credeam ca are si pensula. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
19 % din val comenzii (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) f mult
eu am platit 3,5 ron cand am ridicat parfumul, de 2 ori nu am paltit nimic azi am platit 1 ron am vrut sa i zic ca data trecuta nu am platit nimic dar am lasat o in pace decat sa ma tina minte si sa mi ceara mai mult data viitoare, macar azi nu mi a cotrobait prin pachet nu l a desfacut (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, din swiss vine... deci nu trebuie sa platesc nimic, buuun. Macar sa stiu si sa am de ce zbiera daca imi cer bani. 1 ron mi-a luat si mie, asa ia mereu. In pachet a venit si stila-ul, ma asteptam sa fie in atul ca ziceau ca trimit separat, dar m-am bucurat ca nu fac 2 drumuri. Mercic de raspuns (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu trebuie sa platesti nimic, e ilegal sa iti ceara sa platesti tva (19% ar fi tva ul) din moment ce esti persoana fizica; daca le luai pe persoana juridica ca sa le revinzi trebuia sa iti autofacturezi tva-ul: explica-i toantei aleia ca sint pentru uz personal, ca nu faci import cu un parfum si doua creme si nu-s pentru vinzare. Si vezi sa nu iti zica ca tre sa vina vreun membru major al familiei, ca mie asa mi-a spus o vitica o data si mai aveam putin si le darmam sandaramaua.
Lxn, statul roman nu iti poate lua tva pentru asa ceva, strawbery nu are plata cu tva; tantea aia era cu pluta. |
|
|
![]()
|
|
Mda, asa cum am mai spus, imi da de gandit ceea ce spui. La prima iesire din tara imi voi cumpara un parfum si voi face o comparatie si eu. Oricum e bine de retinut, eu aveam o incredere foarte mare in ei. Ella, Maat are totusi mare dreptate. De atata timp se gasea cu sigururanta cineva care sa sara. si nu unul, nu doi, nu noua.. ce naiba, doar au mii de comenzi. sa spunem ca e o intamplare nefericita..sau nu stiu. subject closed in legatura cu asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:29 AM |
|