![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Matza_mica, daca faci o comanda on line, nicio firma din USA nu va expedia marfa in Romania. Solutia ar fi sa comanzi marfa la o pritena care locuieste acolo, iar apoi ea sa-ti trimita comanda sub forma de cadou, in Romania. Sper ca ai inteles. Daca nu, discutam mai multe prin PM.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Ta nanananna~!
mi-am facut comanda pe strawb (cu cardul ING) si au venit produsele! parfumelul e super.. de fapt parfumelele. si azi am mai pus inca 2 comenzi (zi de nastere, bla).. sunt super multumita si pachetele ajung cam in 10 zile. o sa vad si eu ceva de la tigi. momentan mi-am luat o lotiune de corp de la H20, sunt curioasa cum e.. am citit pe aici mai demult de h2o. sa vedem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 22-February 07 Member No.: 1,235 ![]() |
Ce parere aveti despre parfumurile comandate de pe internet? Chiar sunt originale...? A comandat cineva? As vrea sa imi iau unul, dar nu stiu ce sa fac... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) parca nu prea am incredere. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Astept raspuns....multumesc mult (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In general magazinele online consacrate din strainatate- cele cu citiva ani de functionare in spate- nici nu au "maimute".
Eu am vazut si la magazin normal "maimute"- cica tendre poison de la dior- facatura facaturii, am luat-o pe aia la rost :doamnaa, vindeti produse contrafacute, doamna?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) S-a albit, sint si acum convinsa ca stia ca vinde facaturi la pret de original. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu mi-am luat de pe strawberry unul. si lui vreo 4 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nu cred ca umbla ei cu gainarii.. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 22-February 07 Member No.: 1,235 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) merci (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ...chiar nu am mai intrat pana acum pe strawberry. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) insa sunt putin curioasa...cam in cat timp livreaza produsele si daca trebuie sa mai platesti ceva pentru transport... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar de site-urile romanesti ce ziceti (gen esente , parfume, delight si altele) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) pupici (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
de pe site-uri romanesti nu stiu.. si nici nu ma tenteaza sa incerc, sincer. sunt prea multi tepari pe la noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
iti poti face comanda si ajunge cam in 7-10 zile lucratoare. de platit, poti folosi un card ING. NU te costa nimic transportul. da-mi pm daca vrei sa mai afli ceva. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Meg, de ce nu deschizi un topic pe teme asta?
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
pai acu frunzaream pe aici, am impresia ca am mai spus acelasi lucru pe undeva.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce parere aveti despre parfumurile comandate de pe internet? Chiar sunt originale...? A comandat cineva? As vrea sa imi iau unul, dar nu stiu ce sa fac... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) parca nu prea am incredere. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Astept raspuns....multumesc mult (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif) daca sunt luate de pe site-uri "acum, 1000 de parfumuri originale" etc - eventual cu site-ul de prezentare pe un domeniu gratuit, eu zic sa nu comanzi, ca riscul de frauda e foarte mare. de la marile magazine care au si comenzi online, nu vad ce s-ar putea intampla... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:13 AM |
|