![]() |
![]() ![]() |
![]() |
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
pana la urma nu am reusit sa primesc comanda de pe strawberry, aveam card visa elecron, cu plati online internationale, bani au fost luati, dar tot timpul primeam d ela ei mail ca plata nu e ok.pana la urma am renuntat, merg azi sa fac card la ing..in lei trebuie nu? nu stiti in cat timp imi returneaza cel de la strawbery bani inapoi? sper sa reusesc cu card de la ing sa fac si eu comanda.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
pana la urma nu am reusit sa primesc comanda de pe strawberry, aveam card visa elecron, cu plati online internationale, bani au fost luati, dar tot timpul primeam d ela ei mail ca plata nu e ok.pana la urma am renuntat, merg azi sa fac card la ing..in lei trebuie nu? nu stiti in cat timp imi returneaza cel de la strawbery bani inapoi? sper sa reusesc cu card de la ing sa fac si eu comanda. da card ing in lei eu zic sa le scrii un mail in care sa amani comanda ce ai facut o la ei si sa le spui sa ti returneze banii( pt ca ei vor tot continua sa ti trimita acel mail si sa stie si ei ca ai renuntat la comanda mai ales daca vrei sa colaborezi cu ei in continuare), eu asa am facut si i am primit, cateva zile dureaza pana pun banii la loc |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
mersi, mi-am luat liber d ela job si am fost sa imi fac card ing.ciudat la ei e ca imi iau comision de 48 lei pe an, dar e ok.saptamana viitoare e gata si apoi comand din nou.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
incepand de anul asta atat e comisionul anul trecut a fost 20 ron
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
divi, primesc email de la ei dar eram la servici cand mi-au trimis si pana seara cand am venit se vandusera aproape toate cele frumoase.. ma gandeam ca daca au o zi fixa in fiecare an as putea fi pe faza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . ma rog, not such a big deal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
divi, primesc email de la ei dar eram la servici cand mi-au trimis si pana seara cand am venit se vandusera aproape toate cele frumoase.. ma gandeam ca daca au o zi fixa in fiecare an as putea fi pe faza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . ma rog, not such a big deal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) la fel patesc eu cu strawberry pana ma hotarasc sa cumpar produsul si pun banii pe card gata s a luat |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai daca sint la oferte speciale, e normal. Ofertele speciale au perioada de valabilitate limitata. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mai depinde si de legile din tara respectiva plus ce fel de oferta speciala este, mai ales daca se face reclama cu asta. Adica daca scrie si "atat cat ne tine stocul" trebuie sa aiba un minim de, stiu si eu, 20-50-100 de bucati. Si vorba aia, first come, first serve.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu, daca intru zilnic pe strawberry, vad mereu ofertele speciale inca dinainte sa ma anunte ei pe mail. Trebuie sa ma laud ca nu am pierdut nicio oferta faina (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
In alta ordine de idei, azi mi-a sosit ultima comanda de la ei: 2 creme de ochi LOreal (oferta speciala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si un tratament pt indepartarea cuticulelor de la Mavala Switzerland. cremele au fost pt 2 colege de-ale mele, care si le-au luat dupa ce au auzit laudele altor 2 colege care si-au luat cremele astea tot cu ajutorul meu. Ca sa fiu sincera, sunt tare curioasa daca chiar e buna crema aia, pt ca colegele mele sunt f f incantate. O fi doar placebo? Am vazut ca produsele Mavala au aparut si in Sensiblu, dar sunt mai scumpe decat pe site. oriucm, tratamentul asta nu-l aveau. Eu nu-mi tai cuticulele si chiar am vrut ceva pt ele, sa le indepartez cumva. Deocamdata m-am cumintit cu strawberry, desi itnru aproape zilnic. Imi este suficient sa le privesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) As incerca si alte cumparaturi online, dar mi-e cam teama, ca daca nu probez, nu-mi pot lua nik de imbracat sau incaltat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Carti as putea, dar e mai fain sa le rasfoiesc prin librarii. Si apropo, pt cele din Buc., a inceput Kilipirim (la Dalles) cu carti, muzica si filme reduse. Pup si noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ptiuu, ce fain e cadoul de-l dau cei de la Strawberry pentru prima comanda. Un make up set de la Stila, care contine mai toate cadourile de le-au dat in ultimul timp. Acum imi pare rau ca n-am cum sa iau pe numele altcuiva. De fapt, ar avea tata un card insa adresa de livrare si de pe card e aceeasi cu a mea, sunt sigura sa se prind si vor spune ceva (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 09:57 PM |
|