![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
lxn se poate face comanda la alta adresa
apare dedesupt dupa ce ai completat de pe card adresa un camp in care zice " if you require shipping to another address" si bifezi eu una nu am incercat |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu ma indoiesc ca le dau pe toate. Sunt sigura ca e un obiect la alegere.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca's toate...
Da, asta cu adresa ar fi o idee, Divi, insa numele tot acelasi e, eu stiu... sa incerc, sa nu incerc... Mi se pare ca unele fete au avut probleme atunci cand adresa de pe card nu coincidea cu adresa de domiciliu, nu mai stiu exact. Poate gasesc totusi pe altcineva cu card in afar de tata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aveti idee in cat timp ajunge la destinatar comanda din momentul in care a depus comanda? Ca am gasit pe cineva in State care poate sa imi comande si sa imi trimita pe altcineva care o sa vina in Ro prin 18 aprilie. Si ma intreb daca pune comanda sapt viitoare ii ajunge oare in timp util ca sa imi si trimita pachetul prin persoana respectiva?
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai depinde ce metoda de shipping a ales. Poate sa aleaga optiunea 2nd business day express sau 3rd business day. Deci poate sa ajunga a doua, a treia zi, sau cu expediere normala...in 5-7 zile.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ok .... multam de info (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) sper sa imi iasa combinatia ca deja salivez. Partea najpa e ca gagica nu are prea multi bani disponibili ca trebe sa mai cumpere si pentru neamuri sa trimita pachet si alte cele. Si acu ma intreb cum as putea io sa ii trimit bani ei in State dinainte? Ca am inteles ca ar exista posibilitati dar cu taxe mari si nu stiu daca se merita.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmmm, nu stiu nici o metoda rapida si ieftina, din pacate. Western Union e cea mai rapida, dar are comision destul de mare. Parca mai era Moneygram, dar nu am folosit-o niciodata.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Prin PayPal.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu PayPal-u mi se pare cam cu schpesis. Drept e ca nici nu m-am prea interesat de varianta asta pana acum, dar m-oi interesa, macar asa de curiozitate.
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
In sfarsit mi au venit produsele a durat cam mult tinand cont ca am facut comanda in 7 si azi suntem in 27 (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
nuanta de ten am nimerit o la fix glossul dior imi place la nebunie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) e asa de mare tubul credeam ca e fondul de ten (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) acum astept sa mi vina produlele Mac |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:15 PM |
|