IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 45 46 47 48 49 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
ELLA33
post Apr 10 2008, 07:11 PM
Post #461

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Azi am vazut noutati pe strawb. la fardurile clinique- truse in 4 culori, ceva nunate la fdt si rujuri(nu ma refer numai clinique) si a reaparut rimelul negru faux cils - ysl....tentant...dar m-am gandit sa nu intrec masura. Totusi, acu' 2 zile am dat o mica comanda.
Aici trebuie sa fii pe faza, eu una tin deschis mai toata ziua si vad cam ce apare.
Imi iau revansa la urmatoarea comanda! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si siguuur vor fi si vreo 2 parfumuri si farduri de la clinique, neaparat!
Go to the top of the page

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 10 2008, 07:18 PM
Post #462

Musafir

trebuie sa fi pe faza si sa ai bani pe card, daca nu intr o ora te trezesti ca s au cumparat, cate chestii am pierdut eu ca s au vandut repede of of (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
eu luna trecuta am avut si 4 comenzi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , acum fac o pauza dar tot intru zilnic

+Quote Post
ELLA33
post Apr 14 2008, 04:48 PM
Post #463

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Asta cam asa e. Si eu am patit de cateva ori sa pierd produsul din cauza asta. Dar m-am invatat minte, cum iau salariul cum dau fuga la bancomat sa-mi alimentez cardul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am vazut oferta de juma' de luna, slabuta rau si nici la parfumuri nu au mai bagat ceva oferte (vb. de parf. care-mi plac).

+Quote Post
happyCat
post Apr 17 2008, 03:51 PM
Post #464

Musafir

M-am tot uita pe Stawberry si m-am gandit la ceva... Daca fondul de ten Burjois Plus Que Parfait nu se mai comercializeaza, si pe Strawberry inca se vinde, asta inseamna ca Strawberry vinde produse din stoc cam vechi, nu? Am observat asta si la alte produse pe care ei le vand, care se vad dupa ambalaj ca sunt mai vechi, pentru ca in magazine deja ambalajul actual arata altfel... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
mada
post Apr 28 2008, 04:45 PM
Post #465

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,616

fetelor.mi`am facut si eu card pentru a putea comanda de pe strawberry,si pentru prima mea comanda vreau sa`mi iau crema asta clinique.
http://oth.strawberrynet.com/productDetail...19&goChar=C
mi se pare foarte rentabil pretul,avand in vedere si gramajul.as vrea niste pareri in caz ca a folosit`o cineva.

+Quote Post
Altheea
post Apr 28 2008, 05:54 PM
Post #466

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

QUOTE(mada @ Apr 28 2008, 05:45 PM) *
fetelor.mi`am facut si eu card pentru a putea comanda de pe strawberry,si pentru prima mea comanda vreau sa`mi iau crema asta clinique.
http://oth.strawberrynet.com/productDetail...19&goChar=C
mi se pare foarte rentabil pretul,avand in vedere si gramajul.as vrea niste pareri in caz ca a folosit`o cineva.

Eu am folosit-o dar in varianta pentru ten uscat/normal. Face parte din programul 3step de la clinique, alaturi de sapunul de fata si lotiunea tonica.
(IMG:http://i263.photobucket.com/albums/ii148/AltheeaS/3step_l_3step1.jpg)
Mai mult despre poti sa citesti aici
Mie mi-a placut programul, desi in primele doua saptamani mi s-a cojit toata fata si nu arata foarte bine. Tipa de la Clinque m-a avertizat de asta si mi-a zis sa am rabdare ca dupa prima faza tenul va arata foarte bine.
Dar cred ca poti folosi foarte bine doar crema daca vrei, cea la 125 ml iti va ajunge foarte mult timp.

+Quote Post
mada
post Apr 28 2008, 08:33 PM
Post #467

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,616

altheea mersi mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . prima data imi comand doar crema,sa vad daca`mi place,iar apoi voi comanda si celelalte 2 produse.

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 29 2008, 04:29 AM
Post #468

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

(IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/vs.jpg) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 29 2008, 10:57 AM
Post #469

Musafir

de pe ce site bebe e imaginea?

+Quote Post
LostWhispers
post May 5 2008, 02:18 PM
Post #470

Musafir

Fetelor mi am comandat de la clinique un set, in el era inclus si un gloss, problema e ca glosul nu miroase frumos adica fructat sau cum miros majoritatea glosurilor ci are un miros asa de plastic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
cele care au avut glosuri de la clinique cam cum miros ?

+Quote Post

96 Pages V  « < 45 46 47 48 49 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 05:26 AM