IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
Altheea
post May 6 2008, 11:13 AM
Post #481

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

QUOTE(Nimphetamin @ May 6 2008, 12:07 PM) *
Cred ca o sa merg pe Clinique sau ma duc intr-o farmacie sa iau ceva dermato-cosmetic.
Multam de sugestii, si o rog pe Diana sa scuze (IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
La asta ma gandeam si eu. Acum o am, dar pt tipul 2, ca asta sunt. Si e cam grasa. de-aia ezitam. Dar daca zici ca vara merge pt tipul 3, cred ca o iau.

eu tot de tipul 2 sunt la clinique dar vroiam ceva usor vara, sa nu transpir. Am prins 50 de grade in atena cu ea si tot nu m-a deranjat. Daca vrei totusi n-ar strica sa-i incerci textura la ei inainte.
Go to the top of the page

+Quote Post
LostWhispers
post May 6 2008, 11:23 AM
Post #482

Musafir

eu am avut superdefense dar avea ambalajul verde nu alb, ce mi a placut la ea e ca ridurile fine le estompa dupa juma de ora de la aplicare nu mai aveam.
si eu trebuie sa mi iau ceva creme de vara si neaparat pt plaja , dupa plaja, (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
eu la creme raman la clinique.

+Quote Post
Nimphetamin
post May 6 2008, 11:26 AM
Post #483

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Si un tonic bun?

+Quote Post
LostWhispers
post May 6 2008, 11:30 AM
Post #484

Musafir

QUOTE(Nimphetamin @ May 6 2008, 12:26 PM) *
Si un tonic bun?

dupa cum am zis mai sus daca ar fi sa mi iau tonic tot clinique as alege, e singura firma care nu mi provoaca cosuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Altheea
post May 6 2008, 11:33 AM
Post #485

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Si eu, Lost! Fidela.
Tonic ...il folosesc pe cel mov, de tipul 2 tot clinique Clarifying Lotion 2 Nu cred ca e cazul sa treci si la tonic la tipul 3, asta e destul de puternic.
Asta de-l vezi aici e la 400 ml. Eu il iau din duty cu 20 de eur, deci nu e diferenta de pret . Dar poti sa-l iei pe cel mic (200ml )pentru inceput, sa vezi daca-ti prieste.

+Quote Post
Bia
post May 6 2008, 04:16 PM
Post #486

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Vreau sa-mi comand un Be Delicious la 100 ml. Sunt nehotarata de unde sa-l comand: Strawberry sau site-ul romanesc de care mi-a vorbit Di. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) La Strw e mai ieftin cu vreo 30-40 de lei.

+Quote Post
Nimphetamin
post May 6 2008, 04:21 PM
Post #487

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Am citit pe MakeUpAlley, ca Clarifying e un exfoliant chimic, nu se foloseste pe post de tonic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Am unul mic, dintr-un travel set.

+Quote Post
LostWhispers
post May 6 2008, 04:45 PM
Post #488

Musafir

Pink ce site romanesc ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
happyCat
post May 6 2008, 05:03 PM
Post #489

Musafir

Asa e, Nimphe, e lotiune exfolianta, si nu tonic. Mie mi-a explicat doamna de la tejgheaua Clinique cum ca nu se freaca fata deloc cu lotiunea asta, ci doar se sterge usor fata, fara sa se dea de mai multe ori prin acelasi loc. Cica de aia mi se irita mie fata de la lotiunea asta, ca frecam prea tare.
Eu nu folosesc tonic deloc, pentru ca nu prea ii vad rostul.

+Quote Post
Bia
post May 6 2008, 05:09 PM
Post #490

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Happy, eu stiu ca nicio lotiune tonica nu este pentru frecat ci pentru sters. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lost, nu pot spune ca incalc regulamentul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iti spun pe privat!

+Quote Post

96 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:50 PM