IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
ToothFairy
post Jun 11 2008, 01:55 PM
Post #511

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Saptamana asta ma duc sa`mi fac card ING, ca mi s-a pus pata rau pe 2 produse de la Elizabeth Arden : crema eight hour (care a tot laudat`o lumea p-aci) si parfumu` Sunflower, pe care l-am mai avut acu` multi ani si mi-a placut asa muuuult...ce sa mai, cand mi se pune pata, apoi mi se pune. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Jun 11 2008, 03:41 PM
Post #512

Musafir

Go for it, Empty! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 18 2008, 09:44 AM
Post #513

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Fetele care au comandat de pe strawberry.... cand aveti timp? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

QUOTE(n06d @ Jun 18 2008, 10:20 AM) *
18.06.2008
Eu am comandat un fond de ten de pe strawberry pe data de 06.06.2008 si vreau sa stiu cam cand sa ma astept sa ajunga...si cum procedez....astept sa imi vina aviz in cutia postala de acasa sau ma duc eu la posta? Si inca ceva...orice posta are punct vamal? Sunt din Bucuresti, Sos. Giurgiului.
Mersi

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 18 2008, 09:50 AM
Post #514

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

De regula, ajung in 3-4 saptamani. Avizul vine prin posta. Cu el in mana te duci la posta care primeste colete din tarile non UE (o sa scrie pe aviz) si ti-l iei.

+Quote Post
emilly
post Jun 21 2008, 12:41 PM
Post #515

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,314

eu sunt o norocoasa pot spune..ca tot ceea ce vreau sa cumpr si sunt de la x marci gen Lancome, CD, Lauder..etc dau o fuga la mare adik acasa in Constanta sau Mangalia si gata ..la duty free si imi iau ceea ce am nevoie..asa ca va sfatuiesc si pe voi cand ajungeti la mare sa va opriti la zona 0 in constanta in port sa va luati ceea ce va doreste sufletul.....pe incercate.....

This post has been edited by emilly: Jun 21 2008, 12:42 PM

+Quote Post
walpurgik
post Jul 18 2008, 09:37 AM
Post #516

Musafir

Ne grupam cumva si facem comanda de BHA Liquid 2%, ca tot zicem, dar nu hotaram nimic. Eu as fi comandat demult, insa dupa ce nu mi-a mers cardul pe strawberry n-am mai avut nervi sa mai incerc intr-un loc si sa-mi zica iar nush ce prostii. Deci, cine se decide alaturi de mine? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 18 2008, 11:01 AM
Post #517

Musafir

Io

O sa ma duc sa imi fac cont la ING. Sper ca merge sa comandam cu card Visa Electron.

+Quote Post
lxn
post Jul 18 2008, 11:07 AM
Post #518

Musafir

Angel, pe strawberry merge perfect visa electron de la ing (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 18 2008, 09:29 PM
Post #519

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Si eu!! Dar sa vedem cum facem cu orasele..

+Quote Post
happyCat
post Jul 20 2008, 09:23 PM
Post #520

Musafir

Am primit comanda de la Paula's. Sa va zic impresiile, ca vad ca sunt cateva fete care vor sa comande.

Lotiunea cu 2% BHA este good, (IMG:style_emoticons/default/322.gif) am avut mostra si mi-am cumparat-o pentru ca mi-a placut mult. Gelul cu 2% BHA nu vi-l recomand, are acelasi efect, insa miroase cam scarbos. (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif)

Rimel Lush Mascara - are un ambalaj care arata cam ieftin si nu e prea bun. La inceput am crezut ca e gol, insa dupa ceva mesterit am reusit sa scot ceva din el si arata ok pe gene. Nu l-as mai cumpara, faci treaba mai buna cu Rimmel sau Maybelline (IMG:style_emoticons/default/thumbsdown.gif)

Pudra Healthy Finish Pressed Powder SPF15 (IMG:style_emoticons/default/322.gif) buna, matifiaza si arata natural.

Barely There Sheer Matte Tint SPF20 arata ok pe fata la prima vedere (IMG:style_emoticons/default/322.gif) insa nu l-am purtat o zi intreaga sa vad cum se comporta.

(Produsele de make-up le-am cumparat pentru ca au reducere 35% pana la sfarsitul lui august).

+Quote Post

96 Pages V  « < 50 51 52 53 54 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 04:49 PM