![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saptamana viitoare primesc cardul de la ING, vreau si eu lotiunea aia cu 2% BHA.
Tu ce ai vrea Sweet? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Vreau si eu lotiunea aia sigur, iar daca intru pe site, cine stie pe ce imi mai pica ochii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar in principiu lotiunea. Ai putea sa comanzi si pentru mine? As fi foarte recunoscatoare..Ca sunt serioasa si o sa iti dau banii samd, nici nu se pune problema! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
This post has been edited by sweet_girl: Jul 21 2008, 03:56 AM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da mey, nu-mi fac probleme de tine ca nu esti serioasa...imi fac probleme de mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca sunt recunoscuta pt faptul ca nu imi misc fundul decat daca arde casa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Va trebui sa imi dai instructiuni speciale cum sa fac exact, imi dai adresa pe privat si ti-l pun colet la posta?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ehh, te inteleg, ca doar si eu sunt asa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dap, cred ca asa e cel mai bine, prin posta. Ai mai trimis? Scrii acolo si contravaloarea, iar tu primesti banii cand ridic eu coletul, bine de fapt in functie de cat de rapida e posta romana. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa iti dau adresa pe privat, pe cea de hometown, ca asta de aici nu stiu cat o sa mai imi fie casa si pe unde ajung! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi am primit de la strawberry o crema de la H2O de corp, m am uitat pe tub si scria 2008 04 04, e termenul de expirare ca atunci clar trebuie sa o arunc sau e data cand a fost produsa ?
a fost facuta in SUA, poate se noteaza altfel decat in Europa am zis sa intreb inainte sa o arunc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) am uitat sa va zic , pe partea cealalta chiar in dreptul unde scrie 2008 04 04 ( sau mai bine zis pe verso) scrie asa : MFG/ON ce naiba o fi habar n am, daca era off ma gandesc ar fi insemnat data expirarii va rog o parere This post has been edited by LostWhispers: Jul 22 2008, 11:22 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 19 Joined: 21-May 08 Member No.: 3,915 ![]() |
iti raspund eu.. nu poti (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .. unii mai accepta prin western union, dar taxa de trimitere a banilor e minimum 15 dolari.. deci 15 dolari + cat face produsu + transportu = o mare bataie de cap Spune-mi si mie te rog . As vrea sa0mi cumpar 3 lucruri din strainatate :lenjerie sexi,cosmetice si niste pastile chinezesti din China. In afara de taxa de transport si produsul ,ce alte taxe mai pot aparea? Care e modalitatea cea mai sigura de plata. Cum sa fac sa platesc la livrare?Si nu inainte. Am vazut prin card,moneygram si alte tipuri de plata.Am inteles ca vine printr-o firma de curierat produsele din China. |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am o intrebare: oare daca as comanda doar un produs de pe strawberry imi vine? vreau doar un parfum.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Normal ca poti. Indiferent de nr. produselor poti comanda cat si ce vrei. Dar e mai bine ca iei 3 produse deoarece ai acea reducere de 5% care iti mai acopera transportul parfumului iar daca ai ceva comenzi la activ mai ai un discount care iti acopera diferenta de curs valutar. Eu asa procedez, in functie si de necesitati/dorinte si de cati bani dispun.
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
mersi, si merg acum sa pun bani, imi comand totusi 3 produse sa am 5%.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce parfumel ti-ai ales? Tare mi-as dori sa pot mirosi ceva parfumuri de la Annick Gotal. Din descriere m-ar tenta Ce soir ou jamais, Le chevrefeuille, Passion (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) grea alegere cu ochii inchisi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 09:54 AM |
|