IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
LostWhispers
post Jul 30 2008, 03:07 PM
Post #531

Musafir

(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/020336801021.jpg)

(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/056832801021.jpg)

mie saptamana asta mi au venit astea , asa de mult imi place cum se vad pe buze mai ales glossul
eu la ultima comanda pe langa cele 5% am avut si inca 7, 5 % asta pt ca sunt deja la comanda cu nr 14 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
ELLA33
post Jul 30 2008, 03:34 PM
Post #532

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Si pe mine ma tenta Diorificul dar am citit ca nu se mai comercializeaza, asa am retinut, cat despre ruj, eu l-am avut in varianta lichida (creme de glosss), super fain dar nu mi se potrivea culoarea asa ca l-am vandut. Acum folosesc de la YSL Golden gloss nr. 5, e ok, un pic sclipicios dar nu foarte tare se putea si mai bine dupa parerea mea. In timp am devenit fan Dior, mai ramane sa incerc Chanel-ul si apoi decid (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
LostWhispers
post Jul 30 2008, 04:23 PM
Post #533

Musafir

si eu sunt fan Dior , de la Channel nici eu n am incercat inca

Ella parfumurile de care zici tu arata f bine acum ma uitam la ele, pacat ca nu scrie si ce arome au , sunt f tentante (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
ELLA33
post Jul 30 2008, 04:40 PM
Post #534

Dependent

Daca esti din Buc. la poti mirosi la Madison, s-a deschis anul trecut. Cand voi avea drum in Buc. sigur trec.
Referitor la descriere eu mai caut si pe fragrancenet.com si pe fragrancex.com

+Quote Post
strumfita
post Jul 31 2008, 08:00 AM
Post #535

Musafir

Inca nu am comandat, mi-am pus bani pe card in schimb. Vroiam de la Guess tot parfum guess argintiu, eu am avut o monstra si e superb, dar acum stau pe ganduri si nu stiu daca mai comand. Mi-am mai luat tot de pe strawberry - ultraviolet de la Pacco Rabane, si nu mai tine mirosul, ma fac cu el si nu mai are aroma. Sunt gandita si chiar imi ziceam azi dimineata ca azi trebe sa iau o decizie..imi comand sau nu? oare is bune parfumurile? Ma mai tenteaza Clean - nu am mirosit dar cumnata mea din Franta tare mult il lauda si am vazut si eu pe net ca e tare laudat.
Parfumurile ce le-ati comadat voi de pe strawberry is ok?

+Quote Post
LostWhispers
post Jul 31 2008, 10:47 AM
Post #536

Musafir

Ella33 mersi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Strumfita si eu as vrea parfumul ala de care zici chiar intrebam mai demult pe aici cum miroase ca eram curiasa, imi spui te rog cam ce miros ca mi l as lua si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De asta e vb nu ? (IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/049422926061.jpg)
eu mi am luat de pe strawberry si sunt multumita strumfita , defapt asta e sursa mea de parfumuri din alta parte nu indraznesc ca m am cam pacalit aici macar tine mirosul, sunt originale. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
strumfita
post Jul 31 2008, 12:10 PM
Post #537

Musafir

Da, acesta e parfumul. Atata am umblat cu mostra la toate colegele sa imi zica cum miroase...sa iti pot explica, concluzia e ca la toate le palce si sunt incanate, dar nu pot descrie mirosul, e putin dulce..o idee, e fresh, e fain !!!!
Mi-l comand, sper sa imi ajunga in 3 saptamani, ca merg in concediu.

+Quote Post
ELLA33
post Jul 31 2008, 02:37 PM
Post #538

Dependent

Lost, daca ai ocazia sa mirosi ceva de la A. Goutal, sa faci aici o mica descriere pentru sufletelul meu si nu numai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Strumfita, eu comand din 2006 si cu parfumurile chiar nu am avut probleme iar ultravioletul l-am avut si eu, 30ml si cam de 1 an ma chinui sa-l tremin si pana la urma l-am facut cadou. Imi placea dar era cam tare si simteam ca ma sufoca. Suna bine descrierea parfumului de la Guess ( pacat ca nu am unde sa-l miros), daca il cumpar si nu-mi se potriveste dau alarma aici. Ma pune pe ganduri mirosul de fructe dar imi place combinatia florala din parfumul asta.
Parfumul il primesti in max 2 saptamani, asta daca nu esti la prima comanda care dureaza mai mult.

+Quote Post
LostWhispers
post Jul 31 2008, 02:47 PM
Post #539

Musafir

Ella o sa ti spun , momentan le "miros" din descrierile facute pe site , sticlutele arata adorabil
luna viitoare cred ca imi iau Guessul , imi place ca are musk.

eu mi am comandat un parfum fara sa miros, doar 50% imi place.

+Quote Post
ELLA33
post Jul 31 2008, 06:07 PM
Post #540

Dependent

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc! Am mai patit si eu sa cumpar un parfum fara sa stiu cum miroase si am cam dat chix. Vezi ca multe parfumuri is mai ieftine pe ebay fata de strawb.

+Quote Post

96 Pages V  « < 52 53 54 55 56 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 05:04 PM