IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 53 54 55 56 57 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
LostWhispers
post Jul 31 2008, 06:21 PM
Post #541

Musafir

Si cum platesti pe ebay, cu ce card ? E la fel ca si pe strawberry?
Go to the top of the page

+Quote Post
ELLA33
post Jul 31 2008, 07:24 PM
Post #542

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Platesc cu acelasi card (ING) dar trebuie sa-ti faci cont pe paypal, te costa cam 50 de mii vechi dar acesti bani iti vor fi returnati inapoi. La cateva zile mergi la banca si-ti iei extrasul pe care apare un cod. Te logezi pe paypal si introduci acest cod. Plata pe ebay se face prin paypal, e mai safe, nu mai dai nr. de cont, card etc...iar in momentul cand doresti sa comanzi produsul, vei primi mail de confirmare de la vanzator, in care iti va indica cum sa faci plata sau iti va prezenta plata totala in cazul in care ai comandat mai multe produse de la el. Plata o poti face si dupa o zi - doua. Depinde cum specifica fiecare vanzator. Dar eu asa am procedat, am platit cam dupa o zi. Am cumparat un mic colier din aur cu ametiste, citrine, am mai cumparat un pandant din jad, mini creme Lancome. Nu am avut probleme, au sosit in siguranta la posta de care apartin in mod normal. Da sa alegi vanzatori cu feedback bune. Eu mi-am salvat ceva "magazine" iar daca are cineva nevoie cu cea mai mare placere va spun.
Cam asta e, daca am uitat ceva, revin.

+Quote Post
LostWhispers
post Jul 31 2008, 07:45 PM
Post #543

Musafir

Mersi, daca vrei imi zici de la ce magazine ti ai luat si sunt de incredere , ca fara recomandari mi ar fi frica sa mi iau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ELLA33
post Jul 31 2008, 08:07 PM
Post #544

Dependent

Cel de bijuuri nu-l mai stiu ca nu l-am salvat doar cele de parfumuri si cosmetice. Voi incerca sa postez aici, sper sa nu-mi atrag critici.
http://health-beauty.shop.ebay.com
Si mai am cateva, cel mai bine ar fi sa ti le timit pe privat , dar nu stiu cum te pot contacta...in fine, eu am ales produsul cu pret afisat, nu am intrat la licitatie pt. ca nu am rabdare si nici timp sa astept pana se incheie.
Sper sa-ti foloseasca.

+Quote Post
LostWhispers
post Jul 31 2008, 08:18 PM
Post #545

Musafir

nu ma intereseaza bijuteriile, doar parfumuri si cosmetice
multu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
strumfita
post Aug 1 2008, 08:23 AM
Post #546

Musafir

Mi-am facut comanda ieri, sunt la a doua comanda, asa greu am gasit inca 2 produse, ca sa am 3 in total si am impresia ca s-au cam scumpit. Va anunt cand primesc Guess, ieri am fost prin magazinele noastre si la noi nu este Guess.
Eu am mai primit parfumuri de la Estee Lauder si Clinique si nu mi-au palcut deloc, am incercat sa le vand nici o sansa, le-am dat dar tipele nu le folosesc. Au niste mirosuri ciudate. Stititi ce miroase foarte fain, lucrand cu americani am simtit la ei mirosuri faine, lotiunile de corp si spray de corp de la bodyshop. Au niste arome superbe, si am gasit situl lor si au si preturi bune, doar ca nu are nici sa aduca, cica sunt grele in bagaje..asta e motiv ca americancele is geloase pe noi romancele ca suntem slabe:))

+Quote Post
ELLA33
post Aug 1 2008, 09:49 AM
Post #547

Dependent

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asta da motiv de gelozie si mai suntem si frumoase (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Referitor la parfumuri am si eu un beyond paradise de la estee dar miroase asa cum is cele din magazine...acu' nu's ce sa zic, nu am avut surprize neplacute cu parfumurile de la ei.

Edit:
Lost, am primit mini cremele de pe ebay si le-am ridicat de la posta cu punct vamal ( vanzatoarea e din Hong Kong). Mi-am luat in primire si crema de la clinique cu SPF 25 si rimelul L'extreme. Revin mai pe seara cu impresii dupa ce le testez.

+Quote Post
ELLA33
post Aug 6 2008, 08:47 AM
Post #548

Dependent

Crema cu SPF de la Clinique e destul de eficienta, am fost 2 zile la plaja si chiar nu mi s-a inrosit nasul cum pateam de cele mai multe ori. Rimelul e ok de data asta, in sensul ca nu e uscat, alungeste dar nu e ceva iesit din comun, nimic spectaculos la genele mele. Iar cremele de ochi de la Lancome.... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Totusi, ma bate gandul, sa-mi comanda de la Guinot crema de ochi ca cea de la Lancome e pe duca. Iar Diorshow-ul e deja cam uscat dupa 6 aplicari.

+Quote Post
strumfita
post Aug 6 2008, 08:55 AM
Post #549

Musafir

Ella cand comanzi de pe ebay, platesti si transportul, asa-i? am vazut produse faine si ma tenteaza.Comanda pe strawberry am facut-o. Acum sa vad cand ajunge, parca sunt mai scumpe produsele lor acuma.

+Quote Post
ELLA33
post Aug 6 2008, 09:15 AM
Post #550

Dependent

Da, se plateste transport. Unii fac reducere la transport pentru mai multe produse cumparate. Dar sunt si multi care nu livreaza in Ro. Sa faci comparatie cu strawb. pentru ca de cele mai multe ori, unele produse sunt mai scumpe pe ebay. Abia astept sa ne spui de parfumel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Edit: Sa citesti neaparat feedback-urile iar vanzatorul sa aiba neaparat cat mai multe vanzari la activ. Iar daca ai neclaritati il poti intreba. Si inca ceva, ai grija la plata, in sensul ca unii vor plata imediat ce iti trimite invoice-ul iar la altii in maxim 3 zile.

+Quote Post

96 Pages V  « < 53 54 55 56 57 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 04:55 PM