IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
Lexie
post Aug 12 2008, 08:46 PM
Post #561

Musafir

Angel, e totul ok, scrie destul de repede ca e dispatched, mie mi-a ajuns intotdeauna in maxim 12 zile, asa cum scrie pe site. La mine parfumurile plecau din Elvetia spre Romania, n-am idee cum procedeaza ei,eu insa n-am avut nimic de reprosat pana acum.
Legat de tva-ul perceput de posta, mi-a explicat tanti aia ca pentru comenzile in valoare de pana la 25$ nu se plateste nici o taxa, iar pentru comenzile ce trec de baremul asta se plateste taxa respectiva. Pe mine m-au iertat de doua ori si norocul meu e ca nu m-au tinut minte, ca mereu am bagat o alta poveste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Aug 12 2008, 09:59 PM
Post #562

Musafir

Sweet mi-am comandat
asta de la Tigi
asta de la Clinique
asta de la MAC (dar o culoare care vad ca deja nu mai apare pe site, un roz :|)

Lexie...deci sa inteleg ca taxa aia depinde de mila tipei aleia de la oficiul postal? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Asta e cam najpa

Eu totusi stiam ca pt tari din afara UE nu se poate percepe TVA, ci se percepe taxa vamala.

+Quote Post
Cindy
post Aug 12 2008, 10:50 PM
Post #563

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Angel, am si eu spray Catwallk, Tigi, de care ti-ai comandat! E foarte misto, sa stii! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si cu 2,5ron mai ieftin fata de cat am dat eu pe el! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si de restul am auzit numai bine.

Deci se plateste taxa? Pai din cate stiu eu, fetele nu au platit niciodata taxa pana acum. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Aug 12 2008, 10:50 PM

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 13 2008, 08:28 AM
Post #564

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Eu ieri mi-am comandat to de pe Strawberry:
Atata d elaudata de Cleo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/Estee.jpg)

O lotiune cu BHA, ca tot era la oferta si mi-ati trezit interesul cu BHAul asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/05840696701.jpg)

Si o masca de par, ca tot e pe terminate cea pe care o am...
(IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/Tigi.jpg)

+Quote Post
strumfita
post Aug 13 2008, 08:50 AM
Post #565

Musafir

Angel nu imi vinzi si mie o lotiune cu BHA?
Eu mi-am facut comanda pe strawberry, abia astept sa vina si mi ciuda ca acum sunt mai multe produse la oferta decat acum o saptamana (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) daca stiam si eu de parerile bune despre crema de la Estee Lauder, mi-o comandam, asa am comandat trusa aceea de farduri de la cameleon si nu mai stiu ce, sa am 3 produse.

+Quote Post
angeldust
post Aug 13 2008, 09:16 AM
Post #566

Musafir

strumfita am spus mai sus ca le am deja programate sa le dau pe toate. Sorry.

Nimphe e chiar asa buna masca aia cu peppermint de la Tigi?

In alta ordine de idei, abia astept sa imi vina comanda, sa vad cum e cu TVA-ul sau taxa vamala sau ce o fi, sa stiu daca mai comand sau nu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mi s-a pus pata pe un Burberry London, aici in Mall e 290 RON, pe strawberry e 180, nah plus cat pierzi la schimbu valutar, plus mai stiu io ce...sa zicem 2 mil. Daca se mai ia si acel 19% insa si cand te gandesti cat astepti ca sa il primesti parca nu mi se mai arata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
strumfita
post Aug 13 2008, 09:18 AM
Post #567

Musafir

Eu stiu ce ai spus, dar totusi am incercat.....

+Quote Post
Nimphetamin
post Aug 13 2008, 09:36 AM
Post #568

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Nush cat e de buna, Angel. Am citit reviewuri pe MUA. Si bune si rele, normal. Sa vedem cum imi face mie. Am vazut ca tot laudati voi TiGi si de-aia am zis sa incerc masca, ca de sampon sau balsam nu am nevoie inca.

Mai, eu parfum n-am luat niciodata de la ei, dar sunt pe punctul sa. Pana acum nu am platiti nicio taxa vamala la posta. Doar 1 sau 2 lei pt manuire, ceva de genul asta...am scris in paginile trecute cum ii zicea corect. Dar in ultima vreme nu am mai platit nik. Deci nu e ceva sigur...

+Quote Post
ELLA33
post Aug 13 2008, 11:39 AM
Post #569

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Taxa de depozitare o platesti daca sta mai multe zile pachetul la posta. Dac il ridici in aceiasi zi nu platesti nimic. Acum depinde de programul lor, la mine in oras au doar 2 zile deschis oficiul pt. colete externe. Iar parfumurile, acum, le primesc prin Suedia. Super bine pentru ca vin la posta de care apartin si nu platesc nimic.

Edit: ma lasa memoria....voiam sa va spun ca si fragrancex. com a inceput sa livreze in Ro. Au preturi mult mai mici la parfumuri fata de strawb.

+Quote Post
angeldust
post Aug 13 2008, 12:09 PM
Post #570

Musafir

da, intr-adevar sunt mult mai ieftine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar a comandat cineva de la ei? Sunt safe? Nu sunt facaturi?

+Quote Post

96 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:38 PM