![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocma am aflat ca pe site-ul Postei Romane, ca in TM este un singur oficiu cu program de vama si ala e deschis de L-V intre 10 si 14 . Bine...la mine nu-i problema ca pot sa plec de la lucru oricand, dar ma gandesc asa...ce orar au si astia frate (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Si eu sper sa fie ok Lexie...vad io acu, nu ma mai agit. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
oh e bun orarul, la mine in oras la oficiul postal la care imi vine coletul e doar marti si joi si atunci doar de la 9 la 12 (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce program naspa! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) M-a demoralizat complet!
Angel, ai dreptate, eu de fapt ma refeream la Burberry Weekend, mi-a placut mult in perioada aia, mai mult decat London. Din asta mai am si acum aproape o sticluta intreaga. Nimphe, ma indoiesc sincer sa existe lapte demachiant cu BHA, doar gel sau solutie. Sa te astepti sa fie putin agresiv. E mult mai bine insa sa folosesti ceva care sa ramana pe fata, lotiunea e cea mai potrivita. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Sweet, merg la un oficiu din Banu Manta, ca e aproape de serv. Au program normal, pana seara la 18.
Da, Lexie, factura o trimit pe mail. Sweet, o sa vad. Am luat-o deja, asa ca trebuie sa o folosesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-a venit comanda de pe strawberry, dar numai cu trusa de machiaj, parfumul inca nu a ajuns si din cauza lui am facut comanda.Is suparata ca am ales repede inca doua produse, vroiam parfumul dar sa am reducere am mai ales 2 la plesneala si is niste tampenii, trusa mai e ceva de capul ei dar ceva fard pt ochi habar nu am la ce foloseste, e un gri inchis mat.
(IMG:http://i249.photobucket.com/albums/gg238/strumfita/Imagine031.jpg) (IMG:http://i249.photobucket.com/albums/gg238/strumfita/Imagine030.jpg) (IMG:http://i249.photobucket.com/albums/gg238/strumfita/Imagine032.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Strumfi, cand ai facut comanda? Ca vad ca au venit f rpd!
Eu mi-am comandat marti sau miercuri... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Evident, intru zilnic si abia ma abtin sa nu iau si altceva. Dar am zis sa le iau pe rand, lunar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Strumfi, asa vin comenzile care contin si parfum. Parfumurile au regim separat si se trimit in alt colet, cosmeticele si restul produselor fiind trimise impreuna. Fii fara grija, iti vine si acela in curand. Sa-mi spui te rog cum ti se par fardurile Cameleon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu inteleg de ce sa iti comanzi 2 chestii de care nu ai nevoie...ca sa ai reducerea aia de 5%, care intre noi fie vorba nu e spectaculoasa. Oricum te alegi cu mai multi bani dati si cu 2 chestii de care nu ai nevoie.
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am facut comanda in 31 iulie.
Angel, poate ai dreptate ca nu am facut cine stie ce afacere, sincer nu avem bani pt alte chestii, si am cautat ce era mai ieftin, recunosc ca nu am fost pe faza, asta e. Nu stiu daca voi folosi eu fardurile de la Cameleon sau le fac cadou. Daca decid sa imi ramana va zic cum sunt. |
|
|
![]()
|
|
O colega de-a mea si-a comandat o trusa de la Cameleon si culorile sunt ok. Dar nush, parca nu prea imi place textura.
Am fardat-o de cateva ori (da, la mine in birou o fake pe make-up artista (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si sunt ok, dar nush, e ceva care nu-mi inspira o calitate f buna. Dar fardul rezista. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:47 AM |
|