![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nimphe, si la cat deschid? Banuiesc ca pe la 9-10? Mi-ar conveni si mie sa ma iau de acolo, daca spui ca stiu de Strawberry.
Dar in zona Unirii, Universitate, nu exista, stii ceva? Ehh, eu te avertizam doar, sa stii la ce sa te astepti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fain, Nimphe, la tine la birou. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar apropo de oferte, Angel, ce Revlon se da acum cadou? Fond de ten? This post has been edited by sweet_girl: Aug 14 2008, 04:44 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Ei, nush la cat deschid...Din cate imi amintesc, aveau pgm normal, adica de dimineata pana seara.
Nu iti vine la ce oficiu vrei tu, ci la cel de care apartine adresa pe care o dai tu. De alte oficii postale cu vama nu am idee (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Da, cadoul e fond de ton. Au aparut niste rujuri noi si au culori faine, dar mi-e atat de frica sa-mi iau ceva fara sa incerc. Mi-e atat de greu sa-mi iau rujuri (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Au preturi bune si-s f faine in poze (Dior si Ghivenchy). |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi apare pe strwberry la date despre comanda mea : (2)Arrival at your Local Customs within 1-2 working days
E posibil??? Asa repede sa ajunga?? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Asa scrie mere, dar nu ajunge atat de repede (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
This post has been edited by Nimphetamin: Aug 14 2008, 09:32 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inseamna ca e ceva default message (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma miram cum D-zeu sa ajunga asa repede, nu eram pregatita emotional (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asteapta-te la 7 zile lucratoare minim (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ei, nush la cat deschid...Din cate imi amintesc, aveau pgm normal, adica de dimineata pana seara. Nu iti vine la ce oficiu vrei tu, ci la cel de care apartine adresa pe care o dai tu. Da stiu, voiam doar sa stiu la ce sa ma astept (in caz ca mi se spune adresa aia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Ma refer la faptul ca ar fi bine sa dau peste niste tipe ca cele de acolo, care stiu de Strawberry, ce si cum, si scap si de 19%. |
|
|
![]()
|
|
A mai comandat careva de pe fragancex.com?
Vreau sa iau niste parfumuri, ca au preturi mai mici decat pe strawberry. Dar stiti cum e, cand lucrezi cu unii si ai incredere in ei, parca nu-ti vine sa cumperi de la altii, despre care nu stii nimic... Ce stiti de ei? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Stiu ca-s pe piata de ceva vreme, gen strawb. iar cronicile is bune despre site-ul asta. Pune pe card suma necesara pt. parfum...zilele astea imi alimentez si eu cardul si imi iau un bvl clasic ca e mai mult decat convenabil cu tot cu transport fata de strawb. care, ce-i drept ca au cam sarit calul cu preturile la parfumuri. Daca mai ai rabdare, zilele astea dau eu comanda si va tin la curent. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am uitat sa va zic, am primit si parfumul joia trecuta, deci am facut comand ape 31 iulie si in 14 aug am primit-o. Doar ca aprfumul a venit la posta din cartie, in schimb machiajele la posta cu regim vamal, eu nu am platit nimic in plus si nici nu a zis nimeni nimic.
Parfumul de la GUESS e mortal, toata lumea il lauda. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:35 PM |
|