IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
Diana.
post Aug 28 2007, 09:30 PM
Post #61

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Depinde de la furnizor la furnizor, nu la toti e aceeasi mincare de peste. De la cine vrei sa cumperi? Care e siteul?
... asa, ca sa facem niste verificari de bun-simt.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
divi2007
post Aug 29 2007, 02:13 PM
Post #62

Musafir

maat vreau sa mi iau de la strawberry pt ca am citit ca si au mai luat fetele parfumuri si nu e teapa

+Quote Post
Diana.
post Aug 29 2007, 02:55 PM
Post #63

Fondator eLady.ro

Strawberry nu prea a avut review-uri negative, rar au avut probleme (si eu vreau sa plasez o comanda la ei saptamina asta sau cea viitoare). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Aug 31 2007, 01:31 PM
Post #64

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Meg si Maat va multumesc pentru lamuriri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Meg mai vreau sa te intreb daca platesti vreo suma anual pentru acest card? Esti conditionata sa ai in cont o suma de bani de la o luna la alta? Sa faci tranzactii cu acest card la anumite perioade de timp? Cei de la ING percep comision la tranzactiile tale? Scuza-ma ca-ti pun atatea intrebari (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Meg
post Aug 31 2007, 01:57 PM
Post #65

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Bacardi, cu placere!
Se plateste comision anual de 20 RON (am inteles ca dupa o perioada se va plati suma de 40 RON - cred ca dupa 2 ani sau ceva de genul - in orice caz, nu e gratis!)
De comision nu stiu cat este exact, insa eu de fiecare data pun cam cu 100 de mii (10 RON) mai mult pe card pentru o comanda. cat o fi comisionul.. vreo 20 de mii, probabil.. depinde si de valoare. nu stiu, mai bine incearca pe site-ul lor.
Nu, nu este nevoie sa ai o anumita suma; poti avea si o mie de lei, poti avea si zece milioane. in schimb, ei iti dau o mica dobanda. eu am avut luna asta 0.45 ROn (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . daca te intereseaza si asta, poti intreba. ai putea sa iti platesti comisionul din dobanda, sa zicem. in functie de suma pe care o ai depusa.
Poti face oricate tranzactii vrei, oricand vrei. nu te conditioneaza nimeni.

fetelor, prima comanda sa stiti ca o sa va vina mai greu; deja de la a doua o sa isi dea drumul, o sa mearga repede. la prima e posibil sa va mai ceara prin mail alte lamuriri, date, mai stiu eu ce. deci daca vreti un cadou, luati-l din timp.
v-am lamurit cat de cat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

aaa, si cardul de la ING vine in cateva zile. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Aug 31 2007, 03:34 PM
Post #66

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Multumesc Meg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E fain ca vine asa repede, ma asteptam sa vina dupa vreo saptamana asa...

+Quote Post
Simonac
post Sep 4 2007, 06:55 PM
Post #67

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,925

aveti idee daca pe strawberry pot comanda produse cu un card visa electron (facut la BT),dar care este in lei?

+Quote Post
walpurgik
post Sep 4 2007, 07:01 PM
Post #68

Musafir

Daca atunci cand ti l-ai facut ai bifat si pentru optiunea tranzactii internationale se poate folosi ca schimbul valutar se face la nivelul bancii, sub cursul BNR. Daca nu are optiune de folosire in strainatate atunci nu e bun. Faptul ca-i in lei nu conteaza. Intreaba la banca sau uita-te pe site la BT. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Simonac
post Sep 5 2007, 07:24 AM
Post #69

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,925

ooops...habar n-am: dar mai sigur intreb la banca, pt ca luna asta oricum imi expira si trebuie sa-l schimb..si poate reusesc sa bifez si partea cu tranzactiile internationale, daca n-oi fi avand-o deja... oricum merci mult pt raspuns

+Quote Post
Diana.
post Sep 5 2007, 11:51 PM
Post #70

Fondator eLady.ro

Walpu, nu te supara ca te contrazic, dar schimbul se face la curs mastercard/visa, nu la cursul bancii- cursul visa/master e MAI MARE putin decit BNR-ul. Fac plati online aproape zilnic din martie 2004.

+Quote Post

96 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 07:26 PM