![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bine ca esti multumita de parfumel. Da, acum au ales ruta prin Suedia, de aceea vin la posta de care apartii in mod normal.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dragelor, am dat deja comanda. Dar am luat de pe strawberry, pt ca pretul lor cu tot cu discount de loialitate (5%) era mai mic decat pretul celor de la fragancex plus transport.
Si ma enerveaza ca aia d ela fragancex au cantitatile in fl oz si tre'sa stau sa calculez si ma seaca. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Am luat doar parfum pt barbata-miu, ca nu mai are deloc si abia ieri si-a gasit ceva fain: Burberry Brit. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Strumfi tine mirosul? am citit pe fragrancenet.com ca e intre 1 si 5 ore (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Pai ce pretentii sa aveti de la Guess? Nu e ca si cum ar fi un Dior, Guerlain, Chanel...
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu tine foarte mult, dar sunt mai multumita decat Ultraviolet de la Pacco Rabane.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vad eu bine ori astia de pe strawberry s-au ticnit, pentru ca au produse care costa cu mult mai mult decat in magazinele normale! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate mai mult decat in magazinele din UK, ca fata de magazinele din RO parfumurile cel putin sunt aproape le juma de pret unele.
|
|
|
![]()
|
|
Da, deocamdata, comparativ cu preturile din Ro sunt mult mai ieftini. Zilele astea ma pregatesc sa mai dau o comanda (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si pe mine ma tenteaza niste noi chestii de pe Strawberry, dar nu vreau sa comand pana nu primesc primul pachet sa ma conving cum sta treaba.
Si nu mai vine odata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Angel, ce ai in vizor?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:03 PM |
|