![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
of fetele si eu am vreau sa mai imi iau (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
astept tigi ul dar de 2 zile ma chinui sa ma hotarasc la o pudra de fata, am pus ochi pe estee lauder , dar inca nu s hotarata voi ce vreti sa va luati ? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai io am pus ochii pe parfumul ala de la Burberry, pe un creion de sprancene de la MAC, mai trebe sa imi iau un fond de ten dar nu sunt hotarata inca si poate inca ceva de la Tigi. Pana nu imi vine comanda asta nu imi fac insa planuri detaliate.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu vreau sa-mi iau asta:
(IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/05868496701.jpg) Am citit review-uri foarte bune. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Am primit fardurile de la MAC si de pe ebay si de pe strwb., is magnifice! Numai MAC imi voi cumpara de-acum (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Si diorkiss-ul (varianta noua) e fain, crema de ochi Guinot inca nu am testat-o. Oricum, acum visez cat mai multe farduri MAC, nu ma pot gandi la altceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Off: cand deschid topicul fie ca vreau sa citesc sau sa postez nu imi mai afiseaza posturile ca de obicei si ca subtitlu.....stiu ca s-a mai scris, spunea Maat de clear data, si restart browser parca... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Mono : jest si romp; cu minerale: love connection. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Exact love connection vreau si eu sa incerc data viitoare. Sa le folosesti cu placere!
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc! L-am testat dimineata pe mana, cand l-am luat de la posta. Acum il incerc si pe peoape. Mai am in vedere unul cu verde si altul cu maro-grena si parca are si un pic de bronz. Cand ma uit pe site-ul lor mi-as luat fin fiecare cate unul si mono si duo si trusa cu 4 culori (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
sunt bune Mac sper sa puna mai multe produse pe strawberry
eu mi am comandat azi un creion buze de la Shiseido, un luciu de par si defrizzer de la Tigi si o crema de corp Davidoff cool water (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) abia astept sa vina am niste emotii la nuanta creionului (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie nu imi mai vine comanda odata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Vreau si eu
Acu nu stiu ce sa fac, m-a apucat oleaca de paranoia. M-am hotarat sa folosesc cardul de la ING pe post de card pt savings pt moment, pt ca e cel mai convenabil. Si am bagat destul de multi bani pe el. Ori in conditiile astea am cumva o retinere sa il folosesc si la cumparaturi pe net. E ironic (sau poate tocmai ca nu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) sa fiu paranoia cu cardurile avand in vedere ca eu testez soft pentru carduri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar cand vad ce minuni se intampla cu accountii nostri din productie de la tot felul de defecte fantoma, pur si simplu nu am cum sa nu fiu paranoia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:56 PM |
|