![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
angel cat e pe luna dobanda ? sau cum e pe an ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
8% pe an
buey deci mi-a venit de joi beletul in posta sa ma duc sa ridic coletul. Abia azi l-am gasit :| Problema mare e ca nu mai gasesc pe site-ul de la posta romana adresa de la oficiul postal vama :| A disparut nu inteleg ce s-a intamplat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Habar n-am unde tre sa merg. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, am pus eu un numar de telefon in posturile trecute, suna la ei si intreaba-i ce si cum. 9494 era, daca nu ma insel. Operatorii sunt draguti si te ajuta cu informatii de tot soiul.
Cat despre bani, si eu am pus destul de multi acolo (bine, pentru mine sunt multi, pentru altii nu stiu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si stau cat de cat linistita pentru ca n-am auzit sa fie probleme cu ING.. sa speram ca nu vor fi niciodata. Si eu mi-am facut cardul cu acelasi scop ca si tine, sa fie cont de economii dar sa am si card si sa-l pot folosi la nevoie, fara sa-mi fac griji ca pierd cine stie ce dobanda (cum sunt depozitele la termen). Nu am idee insa, daca se intampla ceva, ne despagubesc? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Edit >> - at -Angel: Bd. Republicii nr. 28, 0256/221021, Prezentare şi distribuire: luni-vineri: 10.00-14.00 This post has been edited by Lexie: Aug 23 2008, 01:08 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
multam fain Lexie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) intre timp am aflat si io aceeasi adresa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Habar n-am cum sta treaba exact cu despagubirea. Teoretic daca se intampla vreo frauda din vina lor, te despagubesc. Dar daca spre exemplu iti dai tu contu si datele cuiva care apoi te goleste de lichiditati nu prea poti sa zici ca e vina lor. Eniuei, asta e trendul viitorului, tre sa ne obisnuim sa platim cu cardul, sa facem plati online si sa ne fortam sa avem incredere in acest sistem. Eu sunt convinsa ca asa cum s-a trecut de la bani cu acoperire in aur la bani fara nici un fel de acoperire, tot asa peste o buna bucata de vreme se va trece de la banii de hartie la banii virtuali. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
La ING am auzit ca exista si varianat ING card student. Are mai multe beneficii? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Student, insemnand pana in 26 ani. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, e mai tare. Ai toate beneficiile cardului pe care mi l-am facut eu, plus ING Home Banking (daca platesti 12 Ron activare) + Nu platesti taxa de emitere a cardului + NU platesti taxa anuala de intretinere a cardului NU paltesti comision de retragere.
La toate bancile cardurile pt studenti sunt mai avantajoase. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am tot cardul student la ING. Nu stiam asta cu Home banking-ul in schimb. Poti sa-mi spui cum se procedeaza? Acum mai pot activa acest serviciu daca am cardul de aproape un an? Se plateste ceva lunar sau platesc o singura data activarea si astfel sunt scutita de mersul la banca? Ar fi super sa-l pot folosi si eu...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E un fe de ebaniking: faci plati online. Insa, TINETI MINTE: platile ING home banking se proceseaza si cu 48 de ore intirziere.
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
In cazul asta, cred ca mai bine fac un drum la banca, e la 10 minute de mine, mersul pe jos e sanatos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Merci de info si gata, nu mai poluam topicul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
prin HomeBanking sau ebanking primesti la activare un Cod de ultilizator (la softul pe care il testez eu, dar care NU este pt banci se folosesc alte elemente, de exemplu Nr de card si o parola aleasa de utilizator).
Te loghezi si din meniu ai acces la optiuni de genul - plata facturilor catre diversi furnizori (curent, cablu, etc) - card to card transfer - verficarea balantei - schimburi valutare intre conturi, daca ai de ex deschis un cont in lei si unul in valuta - generare de statements (lunare, pe ultimele 6 luni parca, etc) Taxele de activare si ultilizare sunt diferite in functie de contul pe care il ai. La un cont normal taxa de activare la ING mi se pare ca e 0 lei, dar se ia 3 Ron taxa de utilizare lunara. La contul student pare-mi-se ca se plateste doar o taxa de activare si apoi e moca, dar nu garantez ca e corect, cel mai sigur intrebi la banca. Naspa ce zici tu Maat, ca se proceseaza cu 48 de ore intarzaiere. In mod normal daca datele intra imediat in sistem (si asa ar trebui) , batch-urile se proceseaza la sfarsitul fiecarei zile lucratoare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:20 PM |
|