IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
Cindy
post Aug 30 2008, 09:08 AM
Post #641

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Angel, si ai avut ceva probleme cu taxele? A trebuit sa mai platesti ceva cand ti-ai luat coletul?
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Aug 30 2008, 11:21 AM
Post #642

Musafir

Nu n-am platit nimic. Cica a intrebat ce e in pachet, mama a zis cosmetice si a zis ca ok.

Am probat si all about eyes de la Clinique, el a misto asa dar nuanta e prea inchisa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu imi vine sa cred, puteam sa jur ca va fi prea deschisa. Pt mine una e clar ca nu are rost sa imi mai comand asa chestii unde conteaza culoarea. Decat daca probez inainte eventual.

+Quote Post
Cindy
post Aug 30 2008, 12:44 PM
Post #643

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Deci nu trebuie sa te duci neaparat tu dupa ele? Misto! Adica ma refer ca poate sa fie si cineva din familie, cu numele de fam in buletin, nu?

Te inteleg cu problema potrivirii nuantelor. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu am avut frecvent probleme din astea si cand am cumparat din magazin, la lumina de acolo mi se parea buna culoarea. Si am dat degeaba si o groaza de bani pe ele, ma refer la fdt Chanel, EL etc sau pudra. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) La pielea mea alba, ba sunt prea inchise, ba mult prea deschise si as fi aratat ca o fantoma.
De riscat sa cumpar asa ceva de pe net, chiar nu as mai avea curaj. Doar sa le testez mai intai in magazin.

Trebuie sa ma duc sa imi fac si eu cardul la ING, de cand tot zic...A trecut luna, sper macar sa bage un cadou mai tentant decat crema coloranta sau fdt Revlon, cum a fost in august! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Aug 30 2008, 06:09 PM
Post #644

Musafir

eh pe naiba ..nu e vorba de acelasi nume de familie in buletin. Se poate duce oricine cu buletinul TAU sa ti le scoata.

Pai fa-ti cardu de acum ca oricum dureaza vreo saptamana pana iti vine cardul.

+Quote Post
Meg
post Aug 30 2008, 08:55 PM
Post #645

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

la mine nu i-a dat lu' fratemiu pachetul.. aceeasi adresa, acelasi nume de familie..

+Quote Post
angeldust
post Aug 31 2008, 04:37 PM
Post #646

Musafir

Pai din ce imi povestiti voi aici, totul se rezuma la toanele alora de la posta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) In mod normal, trebuie sa dea pachetul si altcuiva daca vine cu buletinul tau, ca daca doamne iarta-ma esti bolnav la pat si nu poti sa mergi ce face? iti tine pachetul acolo captiv? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Si taxele sunt in functie de cat de mare e pachetul. Daca e o chichineata de pachet cum mi-a venit mie se gandesc ei ca nu e rost de scos bani de-acolo asa ca ti-o da fara taxe. Daca e pachetul mai maricel pun pariu ca le fac ochii asa (IMG:style_emoticons/default/greedy.gif) si se haloshesc imediat sa iti mai ia si niste taxe ca se gandesc ca ai si mai multa nevoie de el, cu cat e mai mare.

+Quote Post
strumfita
post Sep 2 2008, 08:25 AM
Post #647

Musafir

Bebe_maria, sa stii ca parfumul Guess tine cam 3 ore mirosul, e un miros proaspat. Mie personal imi place tare mult si am mai zis ca a fost laudat.

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 2 2008, 02:34 PM
Post #648

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Mersi strumfi, pana la urma l-am gasit intr-un magazin si l-am mirosit, mi-a placut asa ca mi l-am comandat si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
LostWhispers
post Sep 4 2008, 10:14 AM
Post #649

Musafir

Mi a venit si mie ieri balsamul Tigi cred ca a durat 3 saptamani (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , imi place, aseara m am spalat cu el, face parul f moale eu il am blond vopsit si e numai bun, makeupalley m a ajutat ca de acolo m am inspirat sa l aleg, pot spune ca pana acum am e cel mai bun balsam

(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/04778880702.jpg)
azi mi am comandat asta , abia astept sa mi vina sa vad cum sunt, tot pareri bune despre ele am citit

+Quote Post
walpurgik
post Sep 4 2008, 11:09 AM
Post #650

Musafir

Ce faine sunt astea pe bronz, bej, piersicuta! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Eu am numai din astea colorate (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/met.jpg) .

+Quote Post

96 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 01:02 AM