![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
iaca, angelika, ce-ti spuneam.. a venit pachetul, buletinul meu e lasat acasa si nu a vrut sa i-l dea lu' fratemiu. a trimis o fata cu el si cica s-a uitat la poza si nu a vrut sa ii dea nici ei.
te pomenesti ca ma pun sa platesc taxe de inmagazinare, ca ajung acasa peste cateva zile (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) a platit cineva taxe de astea? sa stiu daca fac sau nu panarama (a ajuns vineri, deci o saptamana maxim ar fi pana sa il ridic. ar fi legala perioada pentru aplicarea taxei? ) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Eu platesc taxa indiferent daca il ridic in ziua sosirii, 6 lei. Acum depinde, din ce am citit ce au scris fetele, difera de la un oras la altul. Unele fete spuneau ca au platit si TVA. Asa ca...te poti astepta la orice. Ce minunatii ti-ai luat? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor dar primiti si o chitanta pe taxele astea suplimentare de care vorbiti? Io nu inteleg cum adica...legea difera de la un oras la altul sau dupa toanele aleia de la ghiseu? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Si cum adica sa nu dea altcuiva pachetul daca are buletinul tau? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Da, se eliberea o chitanta pt. taxa de depozitare. In alte orase, daca mergi in aceiasi zi la ghiseu, nu platesti nici o taxa.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
truse Color Institute se gasesc si la noi la Ina Center, la preturi foarte foarte bune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) am primit si eu cadou o astfel de trusa acum cativa ani si nu pot sa spun ca m-a dat pe spate in ceea ce priveste calitatea fardurilor. rujurile nu le-am folosit niciodata, aveau o consistenta ciudata, pensulele nu erau bune de nimic, iar oja nu se ridica nici macar la nivelul unui avon de pe vremea aia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi au venit si mie luciul de par de la Tigi Camera ready shinner and defrizzer care chiar face ce zice adica da luciu si firele rebele le aseaza si ca sa fie 3 in 1 miroase si superb (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
creionul de la Shiseido e bun ca textura dar nu mi place nuanta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , noroc ca il pot scoate cu un ruj mai deschis crema Davidoff miroase fffffff bine (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) si ca ingrediente e ok |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Suna bine chestia aia de la Tigi, as avea si eu nevoie de asa ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
In alta ordine de idei vroiam sa va spun ca am gasit o intrebuintare f buna pt crema colorata ce am primit-o cadou de pe strawberry. La sfatul lui walpu, am amestecat-o cu fond de ten si asa e minunata. Tenul pare mai uniform si pielea mai intinsa, plus ca imi da putina culoare. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
va merge site ul strawberrynet.com ? ca mie de 2 zile nu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Merge prin proxy numai; ce provider de internet ai, divi?
Daca au scos Romania de pe lista, pun pariu ca asta se datoreaza nenorocitilor de cardisti! Address Strawberry Fields, No.4, A Kung Ngam Village Road, Shau Kei Wan, Hong Kong. Tel No. : 852-2591-0300 Fax No. : 852-2591-0301 E-mail : info@StrawberryNET.com Totusi, pe site scrie ca fac delivery oriunde in lume, S-ar putea sa fie de la provider (sint cu rds si nu merge fara proxy) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu e de la provider. La lucru nu am RDS si tot nu merge. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:49 AM |
|