![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine merge. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) Va referiti la a comanda sau site-ul in sine?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu la comanda, ci la intregul lor site;la cei cu rds (contracte pe persoane fizice) aseara nu mergea. Acum merge.
Este o practica des intilnita la rds-rcs sa blocheze clase intregi de IP cind au consum prea mare; in acest fel isi reduc cheltuielile cu furnizorii. Am avut clienti cu doua abnamente in aceeasi locatie pe rds- pe cel persoana fizica nu le mergeau siteurile, pe cel de persoana juridica nu aveau probleme. Cind a sunat la RDSm aia au dat-o-n maracini! Acum merge si de pe RDS. Lost, daca nu merge, da-le un telefon si spune-le ca atit timp cit tu platesti factura in teaga, sint obligati sa nu iti limiteze accesul la net. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am rds
vad ca acum merge si la mine, dar de 2 zile imi aparea ca nu se deschide pagina si am zis ca poate au scos Romania cum zicea si Maat de pe lista. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eiu sint convinsa ca e de la provider pentru ca printr-un free proxy MERGEA.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu e bre de la provider. La lucru NU am RDS si dimineata nu mergea. Acum merge si la mine. Deci a fost de la ei, de la strwberry.
|
|
|
![]()
|
|
Bre, esti turc: nu intelegi ca PRIN PROXY MERGEA si atunci cind ziceam noi ca ie defiect!! Ce doamne-iarta-ma, daca sint probleme la hoster, NU MERGE DELOC! nu la unii da si la unii ba... fac meseria asta de 4 ani jumate, stiu cind e de la hoster si cind e de la ISP...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
bine bre ca esti tu desteapta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pot sa mai zic ceva? Nu mai zic nimic, ca oricum e offtopic
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor nu mai retin sigur dar pe site sau forum e transformarea din inch in cm ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ca nu am gasit
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
1 inch = 2.5 cm
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cel mai simplu e sa folosesti google pt transformari. De exemplu scrii "21 inches into cm" si iti returneaza direct rezultatul. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) google are incorporat un calculator normal printre multe altele si unul care face transformari intre unitati de masura. Si poti sa si calculezi normal, fireste.
Google mai are si un dictionar pe care il accesezi punand "Define" inaintea cuvantului ce il vrei explicat, sau...daca vrei sa cauti nu numai dupa cuvantul pe care il stii ci si dupa sinonimele lui pui "~" inaintea cuvantului, mai are si convertor valutar si multe multe altele: http://www.google.ro/intl/ro/help/features.html#calculator |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:16 PM |
|