![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
mersi fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
La ING am auzit ca exista si varianat ING card student. Are mai multe beneficii? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Student, insemnand pana in 26 ani. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dadusem si quote angelika, da' am uitat-o pe drum. deci, daca nu mergi personal sa ridici paketu', platesti taxa de inmagazinare. cel putin asa se intampla la mine (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sweet, beneficii, fii antena nu platesti intretinerea pe an... care era in jur de 30 -40 ron 0 comision la extragere/depunere/plati in alta ordine de idei, eu ma duc zilele astea sa depun cererea de transformare a celui normal in student (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
cred ca se face conversia automat
mie nu mi-au refuzat nicio plata, fie ea in $ sau E sau .. ce-ti iei? te invidiez (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sora mea vrea sa si ia un palton, eu o pereche de ochelari si poate o bluzita, e asa greu sa te hotarasti toate sunt frumoase (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .
Bine ca nu mi mai trebuie alt card daca merge prin conversie automata. |
|
|
![]()
|
|
abia astept sa vad ce "promotii" o sa aiba strawb de craciun.. trebuie inceput din timp cu .cadourile..
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel o sa spun impresii cum pun mana pe ele, deocamdata comanda o voi da cred pe la mijlocul lui oct ca atunci dispun de bani , am tot citi pe net pareri ca vin peste 2 sapt ca peste o luna, oi vedea eu. Acum cat o costa transportul macar ne facem eu cu sora damblaua ca tot salivam la poze. Faza e ca nu prea stiu cat o sa platesc in tara cand il ridic dar ma astept la max 30% din val totala. Ochelari ce ii vreau eu sunt 19 dolari si cu tot cu taxe am calc ca iasa pe jumate cat as da daca i as lua de aici deci e ok .
Si eu astept sa vina reducerile de iarna la strawberry , apropo cu meteoritele de la Guerlain sunt prea deschise (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) eu credeam ca sunt mai inchise putin, acum m am enervat si o sa mi iau de la noi din magazin blush Revlon |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Interesati-va daca intra si Romania la legea care incepe la 1 Decembrie sau 1 Ianuarie in care zice ca se pot importa lucruri din SUA pana la o valoare de (in jur de) $180 fara a se plati taxe vamale. Acum valoarea maxima e vreo $25.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
waw ce veste buna kalua, o sa ma interesez , oare unde sa intreb ? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ar fi dragut sa intram si noi la legea aia. Dar chiar asa, unde am putea sa ne interesam? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Pana una alta mi-am luat de pe strwberry urmatoarele: 1 Clinique - Stay Matte Powder Oil Free - No. 01 Stay Buff 7.6g/0.27oz 1 Tigi - Catwalk Thickening Shampoo For Fuller Hair ( Stronger, Resilient & Healthy Looking ) 350ml/12oz 1 Lancome - Hypnose - No. 01 Noir Hypnose 6.5g/0.23oz 1 FREE GIFT - Stila Mineral Matte Eye Shadow Pan - Champara 2.6g/0.09oz Free giftul cu promotia lor a lu peste imparat e aiurea, nu prea ai ce sa iti alegi din ce iti ofera, dar nah, daca e pe gratis primim acu, nu zicem pas. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mi-ar placea si mie sa fie asa, Kalua. Shippingul este o problema daca nu e impartit intre minim 2 persoane, adica e cam mare.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:12 PM |
|