![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am citit ce ai zis tu si l-am intrebat pe ala la banca cand mi-am facut cardul si functionarul mi-a zis ca la cursul BNR. Oricum inclin sa te cred pe tine, ca zapacitii astia de la banca nu stiu de toate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
No, asa mi-au zis si mie, dar experienta mi-a zis alta si pina la urma m-a lamurit un ofiter mastercard care e treaba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Aia de elibereaza cardurile o cam dau in bara de obicei. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa speram ca nu pagubim prea mult cu cursul lor international. Banii pe care voiam sa-i aloc cardului pana la urma au fost cheltuiti, daca s-o gasit si la astia sa vina in 10 zile de la cerere. Tre sa fac rost de altii. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Te-ai strawberrizat yet? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, mi-am redirectionat fondurile catre o haina de piele pina la genunchi, cambrata, neagra, moale ca o manusa...azi dupa ce mi-am luat-o zburam de fericire. Imi doresc asa ceva de ani de zile...
Superpret, e tirgul cu producatori la Craiova si au mini-preturi. La jumate fata de cit costa intr-un magazin obisnuit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma mai bate gindul sa imi iau si o geaca stil motociclist. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia, ce fain, imi plac targurile astea de nu mai pot. Sunt si pe la Tm, dar tre' sa verific cand; cum nu prea am mai circulat prin centru nu-mi spune nimeni. Eu planuiesc una rosie si una neagra si pe toate si de la toti...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) somebody stop me!!! Dar n-am bani; plain and clear! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
(IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) gotta get some (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) but how? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Super, Maat! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Walpu, hai sa jefuim o banca, tot ne dau astia de cap cu cardurile lor. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaaaa, sefa, vrem poze cu geaca! Gasesti tu o modalitate +- informatizata sa o pozezi? (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pai am pus niste poze ca sa va faceti o idee:
http://www.elady.ro/forums/index.php?s=&am...st&p=116190 inca nu am gasit un centru unde sa imi repar camera. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce-a patit camera?
|
|
|
![]()
|
|
si-a dat obstescul sfirsit fara nici un motiv. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:20 AM |
|