![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut o simulare pe dress for less si se plateste cu cardul , oare ing e bun ? se face tranzactia directa sau trebe card in euro ?
Eu as comanda va rog cine stie (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) sunt seriosi ca nu vreau sa raman fara bani. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
angelika, unde in szeged te duci? mall?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
cum vi se pare asta?
Travel Set ( Cool ): Lipstick+ E/S Palette+ Mascara Base+ Definicils+ Crm+ Serum+ 2xBag 6pcs+2bag Travel Set ( Cool ): 1x Le Rouge Absolu - Vintage Rose 4g 1x Color Design 4 Color Eyeshadow Palette ( Drape, Off The Rack, Fog, The New Black ) 1.52g 1x Cils Booster XL Super Enhancing Mascara Base 2g 1x Definicils - Black 2.5g 1x High Resolution Intensive Recovery Cream 15g 1x Promordiale Cell Defense Skin Perfecting Serum 10ml 2x Bag (de pe strawb..) pretul e bun.. eu in principal as vrea un rimel. merita asta? cunoscatoarele? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca vrei doar pt rimel sau daca 2 - 3 lucruri nu le vei folosi din set atunci iti spun din experienta ca nu are rost, cele din travel au gramaj mic deci se usuca mai repede, mai bine iti iei un rimel cu gramaj mai mare e si mai mult un pic dar macar te tine ceva timp.
Eu eram obsedata de seturi pana cand am realizat ca ies in pierdere. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu mi am facut azi comanda pe dress for less (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lost abia astept sa imi spui experienta cu Dress for Less
Meg, n-am mai apucat sa ajung, dar fetele mele la Plaza Mall si-au gasit chestii fainute. Eu sunt exasperata de-a dreptul! Nu mi-a venit NICI ACUM comanda de pe strwberry (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Nu stiu ce sa fac? Sa ma duc la posta? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
mai verifica pe site-ul postei ce se intampla cu pachetul. si mie mi-au facut-o la o comanda, nu am primit fluturasul in cutia postala si dupa vreo 3 saptamani cand m-am dus eu sa vad care e treaba m-au pus sa platesc taxa de magazie.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai cum sa verific? am introduse order number dar cica nu imi gaseste nici un pachet cu numarul asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Exista si alt procedeu?
|
|
|
![]()
|
|
da track si vezi care-i treaba. si la posta ar fi bine-venita o vizita, ca poate ti-au trimis fluturasul si n-a ajuns.
E de mers in szeged, deci.. tare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu imi intoarce nici un rezultat cu Track, aia e treaba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Off...cred ca va trebui sa imi fac timp sa merg pana acolo zilele astea desi nu stiu zau cand. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sunt 11-12 zile lucratoare deja de cand am dat comanda, deci daca unele ati asteptat si 15 sa zicem ca sunt inca in grafic (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Meg, e de mers la Szeged daca stai aproape sau treci oricum prin zona, in rest sa nu te astepti la cine stie ce. E mult mai slabutz ca Budapesta. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi-a ajuns in mai mult de 15, deci chill, daca nu e in tracking reference nici macar n-a ajuns la Bucuresti. De indata ce ajunge acolo ti-o trimite in 2 zile.
Ah, iti trebuie tracking reference, il gasesti pe mail, la confirmarea ca ti-au trimis comanda. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:34 PM |
|