![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Daca tot nu vine scie-le celor de la strawberry Angel.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata, m-am dumirit, noroc cu Walpu...ca io cautam ca proasta dupa Order #, in loc de tracking REf #, parca m-am tampit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aseara mi-a aratat ca era in prelucrare la Bucuresti, azi imi arata ca e in prelucrare la OP Timisoara 2, deci maine presupun ca as putea merge dupa el he he (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lost, ce ti-ai comandat de pe dress-for-less? Alt magazin online unde au chestii misto ar fi www.asos.com. Despre asta stie cineva ceva? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel mi am luat o geaca de iarna sport, am luat geaca asta, dar tot e in plan o sa zic cand. Ar trebui sa vina in 7 - 13 zile lucratoare dar nu ma stresez inca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Anunt eu cand a ajuns in mainile mele. Sper sa fie totul ok, am emotii si cu marimea dar mai ales sa ajunga. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh, eu zic ca de ajuns o sa iti ajunga. Sunt curioasa mai mult cat o sa platesti taxe si alte minuni, daca se merita din punctul asta de vedere...si la faza cu marimile sunt iarasi curioasa.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu taxele cel mai bine e fie 2 persoane asa se imparte, oare daca le trimit lor mail stiu sa mi zica cat mai trebuie sa platesc la ridicarea coletului?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca vama si taxele sunt stabilite de fiecare tara in parte, deci nu stiu daca or sa te poata lamuri
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alt magazin online unde au chestii misto ar fi www.asos.com. Despre asta stie cineva ceva? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) da, isi comanda o gramada de tipe pe-aici. Seriosi. Dar uitati-va bine la calitatea lucrurilor ca-i plin de "stofe" de poliester. Fetelor (si in special kalua ca site-ul e nemtesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) ati comandat cumva vreodata ceva de pe aici? http://www.dress-for-less.com/tmpl/de/home.tmpl cica e un site nemtesc, deci ma gandesc ca taxele de expediere pana la noi nu ar fi asa uriase. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu stiu cat e de nemtesc, n-am auzit niciodata de el si cam stiu ce misca in domeniul asta. Mai controlez deseara, de-acasa, si revin. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E nemtesc dress for lessul si cica e ok.
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am descoperit un site cu cosmetice super ieftine, din state, doar ca nu mai am la cine sa comand. Cica firma aceasta a fost cumparata de alta firma si vor sa scape cat de repede de marfa din stoc, din cauza asta sunt asa ieftine produsele.
www.eyeslipsface.com |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
E de mult timp firma asta, au si multe francize si preturile tot asa au fost de la inceput. Asta era si ideea lor. Din ce am citit prin review-uri, calitativ sunt cam ca si cosmeticele de duzina, ce le gasesti prin supermarketuri.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 12:57 AM |
|