IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 70 71 72 73 74 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
bebe_maria
post Oct 13 2008, 11:50 PM
Post #711

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Daca tot nu vine scie-le celor de la strawberry Angel.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Oct 14 2008, 11:40 AM
Post #712

Musafir

Gata, m-am dumirit, noroc cu Walpu...ca io cautam ca proasta dupa Order #, in loc de tracking REf #, parca m-am tampit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Aseara mi-a aratat ca era in prelucrare la Bucuresti, azi imi arata ca e in prelucrare la OP Timisoara 2, deci maine presupun ca as putea merge dupa el he he (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Lost, ce ti-ai comandat de pe dress-for-less?
Alt magazin online unde au chestii misto ar fi www.asos.com. Despre asta stie cineva ceva? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Oct 14 2008, 11:55 AM
Post #713

Musafir

Angel mi am luat o geaca de iarna sport, am luat geaca asta, dar tot e in plan o sa zic cand. Ar trebui sa vina in 7 - 13 zile lucratoare dar nu ma stresez inca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Anunt eu cand a ajuns in mainile mele. Sper sa fie totul ok, am emotii si cu marimea dar mai ales sa ajunga. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
angeldust
post Oct 14 2008, 11:58 AM
Post #714

Musafir

Eh, eu zic ca de ajuns o sa iti ajunga. Sunt curioasa mai mult cat o sa platesti taxe si alte minuni, daca se merita din punctul asta de vedere...si la faza cu marimile sunt iarasi curioasa.

+Quote Post
LostWhispers
post Oct 14 2008, 12:27 PM
Post #715

Musafir

Cu taxele cel mai bine e fie 2 persoane asa se imparte, oare daca le trimit lor mail stiu sa mi zica cat mai trebuie sa platesc la ridicarea coletului?

+Quote Post
angeldust
post Oct 14 2008, 05:06 PM
Post #716

Musafir

Eu cred ca vama si taxele sunt stabilite de fiecare tara in parte, deci nu stiu daca or sa te poata lamuri

+Quote Post
kalua
post Oct 14 2008, 05:28 PM
Post #717

Musafir

QUOTE(angeldust @ Oct 14 2008, 11:40 AM) *
Alt magazin online unde au chestii misto ar fi www.asos.com. Despre asta stie cineva ceva? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

da, isi comanda o gramada de tipe pe-aici. Seriosi. Dar uitati-va bine la calitatea lucrurilor ca-i plin de "stofe" de poliester.

QUOTE(angeldust @ Oct 7 2008, 07:49 PM) *
Fetelor (si in special kalua ca site-ul e nemtesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) ati comandat cumva vreodata ceva de pe aici? http://www.dress-for-less.com/tmpl/de/home.tmpl
cica e un site nemtesc, deci ma gandesc ca taxele de expediere pana la noi nu ar fi asa uriase. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Nu stiu cat e de nemtesc, n-am auzit niciodata de el si cam stiu ce misca in domeniul asta. Mai controlez deseara, de-acasa, si revin.

+Quote Post
kalua
post Oct 14 2008, 06:36 PM
Post #718

Musafir

E nemtesc dress for lessul si cica e ok.

+Quote Post
strumfita
post Oct 15 2008, 09:43 AM
Post #719

Musafir

Am descoperit un site cu cosmetice super ieftine, din state, doar ca nu mai am la cine sa comand. Cica firma aceasta a fost cumparata de alta firma si vor sa scape cat de repede de marfa din stoc, din cauza asta sunt asa ieftine produsele.
www.eyeslipsface.com

+Quote Post
angeldust
post Oct 15 2008, 11:15 AM
Post #720

Musafir

E de mult timp firma asta, au si multe francize si preturile tot asa au fost de la inceput. Asta era si ideea lor. Din ce am citit prin review-uri, calitativ sunt cam ca si cosmeticele de duzina, ce le gasesti prin supermarketuri.

+Quote Post

96 Pages V  « < 70 71 72 73 74 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 12:57 AM