![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu, asta era cu ceva promotie speciala ca si-au schimbat ei site-ul, asa ceva (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Site-ul asos.com inseamna as seen on screen.
Deci, in momentul in care apare o vedeta care poarta o rochie a unui designer X, de exemplu, site-ul asta ofera un fel de imitatie a rochiei respective, la un pret acceptabil. Deci, cine nu isi permite lucruri de firma, le poate cumpara de pe asos.com, desi calitatea cred ca lasa de dorit, cum a zis si kalua. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi a venit comanda de pe dress for less, am comandat marimea xs si e numai buna. Oscilam intre XS si S ca aici si S mi e f bun dar am zis ca fiind geaca de iarna sa nu stea prea umflata. Mai am de la Kenvelo una si tot XS e si aia. La posta nu am mai platit decat 1 leu, asa m am bucurat cand am auzit, nu mi a venit sa cred , ma gandeam ca cine stie cat o sa ma mai coste. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu sunt f multumita de caliatate e groasa numai buna de iarna, captuseala e f frumoasa si modelul, detaliile, in concluzie o sa mai comand de la ei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
asta e geaca de pe site a fost 39 euro (IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/vs-0808k.jpg) (IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/Imagine008-400x400.jpg) (IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/Imagine007-400x400.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce misto, deci n-ai mai platit nici o alta taxa?? Decat pretul afisat pe site+1 leu? Asta chiar ar fi tare!
Sa o porti cu placere (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi , da doar 1 leu , atat plateam si pe strawberry cand ridicam 1 leu si nu tot timpul cateodata nimic, eu cred ca cei 20 euro platiti in avans acopera toate cheltuielile. M a mai pus sa scriu ca am primit coletul si sa ma semnez, la strawberry doar semnam.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
DEci ai platit 20 de euro in avans? Pe langa cat a costat geaca? Pai inseamna ca alea sunt taxele, ma miram io sa fie fara taxe.
am pus ochii pe niste bluze de la Killah, deci mor ce imi plac, insa sunt destul de scumpute (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai pe langa 40 de euro ai gecii, mai sunt taxele de livrare 20 euro pe care i-ai platit; deci 60 de euro a fost tot, plus 1 leu la posta. Am inteles bine?
Geaca e foarte draguta. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
omg, geaca din aia am si eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) doar ca nu are scrisul acela. anul asta n-o mai port ca parca nu ma mai simt in stare sa pun atata argintiu pe mine (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie imi place argintiul din geaca lui Lost...e placut, nu e deranjant la ochi.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Faina geaca de iarna, dar cum o porti purta asa scurtuta? Nu iti ingheata salele? Zic si io ca o baba.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 07:08 AM |
|