IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Comenzi cosmetice & stuff de pe site-uri straine, magazine online din strainatate
Philia
post Oct 31 2008, 11:04 AM
Post #741

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Si mie imi place geaca, dar sunt in acord cu Happy! Eu nu mai pot purta hainute asa scurte ca simt cum imi intra frigul in oase...
Go to the top of the page

+Quote Post
LostWhispers
post Oct 31 2008, 11:30 AM
Post #742

Musafir

O port cat nu e ger cum ar fi acum si pana inghetata apa afara ca atunci e jale cu salele, sunt f friguroasa si pt ger am o alta geaca neagra de anul trecut pana la genunchi lunga ca babele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa de mult imi plac gecile alea lungi parca as fi intr un sac de dormit. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

+Quote Post
Philia
post Oct 31 2008, 11:42 AM
Post #743

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Si eu tot din aia am (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
amailhik
post Jan 12 2009, 06:05 PM
Post #744

Musafir

Miercuri merg la ING sa-mi fac un card. Ce-mi recomandati? Visa sau Master Card? Am pus ochii pe doua palete de pe Coastal Scents.. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
ELLA33
post Jan 16 2009, 09:00 PM
Post #745

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Cam astea-s ultimele achizitii si astept cu nerabdare restul de farduri mac, cele 2 pensule si corectorul de la chanel.
(IMG:http://i276.photobucket.com/albums/kk18/ella33_album/IMG_0239.jpg)

+Quote Post
walpurgik
post Jan 16 2009, 10:11 PM
Post #746

Musafir

Foarte faine! Cum e glossul de la YSL si cum se cheama nuanta dinmijloc de la fardurile MAC- e un fel de taupe asa si scoate cel mai bine in evidenta ochii albastri. Mie mi-a placut enorm un ruj YSL cu mai multe culori in el, era lucios, cremos si avea tinuta, statea pe buze mai mult decat altele. Din pacate, nu-mi mai iau rujuri pentru ca buzele pierd mereu la mine in defavoarea ochilor. Eu-s la buget de austeritate, cica...(IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Jan 16 2009, 10:30 PM
Post #747

Musafir

Sunt superbe culorile, mai ales nuantele mac , sa le porti cu placere. Acum ca vad mai vreau si eu cosmetice, mi ai facut pofta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 16 2009, 10:45 PM
Post #748

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ella, mi-ai cosmetizat ziua! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Putem sa vedem si portiuni cu rezultatele minunilor astora? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jan 16 2009, 10:45 PM

+Quote Post
ELLA33
post Jan 17 2009, 08:52 AM
Post #749

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Sweet, nu ma prea pricep la poze, asa as fi poza si ultimele achiztii la hainute...si nu prea am ce arata dar ma mai gandesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am mai avut inca 2 dar le-am facut cadou iar cele din mijoc de la stanga spre dreapa e bronze si patina.
Gloss-ul ..eh....ce vazusem eu pe net difera ca si nuanta de cum e in realiate, dar cum nu aveam unde le vedea, e scuzabila alegerea mea. E cam ceea ce se vede in poza, as fi vrut mai inchis....e sidefat, pt. vara e excelent, nu tine prea mult pe buze dar e destul de pigmentat si chiar daca se duce sclipiciul ramane uloare. Toate ca toate dar gustul...mai, m-au omotat cu gustul lor de cioco la rujuri ( am mai avut vreo 2 si le-am facut cadou). Iar asta e dulce. Per ansamblu e ok, merge si iarna pt. ca este emolient (dar parca nu se intinde uniform pe buze si trebuie sa insisti un pic) si adauga un strop de culoare. Mie mi se pare ca-mi face un bot ......il folosesc doar cand nu-mi conturez ochii prea tare.
Acu' bazai dupa un chanel allure.

Oricum, voua trebuie sa va multumesc, am citit ce ati scris, am vazut din poze alegerile voastre si asa am inceput si eu sa aleg ce mi se potriveste. Mai ales Walpu, m-a zapacise rau cu acei meteoriti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Jan 17 2009, 10:19 AM
Post #750

Musafir

Da si eu vreau sa mi iau un Chanel dar nu ma pot decide imi place mult si allure si allure sensuelle (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , nu mai vb de Coco mademoiselle . Ce mai, le as vrea pe toate 3 (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

96 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 07:20 AM